Glossy intervju

Andrija Kuzmanović priznaje: Želim da ŠTO PRE osnujem porodicu!

0

Popularni mladi glumac koga trenutno gledamo u serijama „Senke nad balkanom“ i „Jutro će promeniti sve“ Andrija Kuzmanović u intervjuu za Glossy otkriva da što pre želi da osnuje porodicu, navodi kako ga razlike u godinama ne dotiču i smatra da ako je ljubav prava onda ne poznaje godine.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Andrija takođe priznaje kako mu nedostaje fudbal i da je sam kriv što je odustao od njega, te da mu je želja da glumi u nekoj sportskoj seriji. Za žene govori da su definitivno drugačije satkane od muškaraca, i da ono što je njima normalno. ženama je neprihvatljivo. Kako kaže, ono što one vole oni ne mogu da smisle, ali tvrdi da se ipak uvek nađu na pola puta, i da se zove kompromis zarad ljubavi.

 

Trenutno vas gledamo u seriji “Jutro će promeniti sve” gde tumačite lik Ljube, za koga ste rekli da je jako sličan vama . Zbog čega, i koje su to stvari u kojima ličite?

 

Svaki lik koji ja tumačim mora da liči malo na mene, jer ga ja igram, logično! Lik Ljube mi je bio blizak zato što poznajem ljude koju su slični njemu, stalno pokušavaju od početka da izgrade nešto ali im ne polazi za rukom!

 

Serija prati mlade ljude u tridesetim koji su završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još tragaju za sobom. Kada je po vašem mišljenju idealno vreme da se čovek osamostali i osnuje porodicu?

 

Tu nema pravila. Mozeš da osnuješ porodicu sa 20 godina, a mozeš i sa 50, život je često nepredvidiva stvar, dok se okreneš proleti! Zato savetujem mojoj generaciji, a i sebi da što pre krenemo sa osnivanjem te najdivnije stvari koja se zove porodica.

 

Šta za vas predstavlja izreka “Jutro će promeniti sve”?

 

Predstavlja frazu koja je dosta bliska realnosti.

 

Kako ste došli do saradnje sa Draganom Bjelogrlićem?

 

Bjelu sam upoznao jos kao student, kad sam bio četvrta godina akademije, čuo sam da snima film i seriju o fudbalerima iz 1930., onda sam otišao sa drugarom na kasting i na kraju sam bio “el grande Milovan“.

 

foto: Luka Šarac

Da li mislite da je on “krivac” za vašu današnju popularnost?

 

On je kriv za mnoge lepe stvari koje su mi se desile u životu i poslu, tako da je verovatno i za tu "popularnost".

 

Poverio vam je velike uloge u hit ostvarenjima „Montevideo, bog te video“ i „Senke nad Balkanom“, koliko su vam one uticale na život i promenile ga?

 

Pa negde nam je svima zapisano kako će nam život teći! Vi samo morate da se opustite i pustite da vas taj vaš zivot pronađe i izvede na put sudbine.

 

Majka vas je podržavala za glumu, a otac za fudbal. Kako ste se odlučili za prvo i da li se kajete?

 

Iskreno, žao mi je što nisam ozbiljnije posmatrao taj fudbal i što me je mrzelo da idem na treninge na +50 dok su svi na moru! Voleo bih da sam igrao seriju A (italijanska fudbalska liga) nedostaje mi fudbal u kraju najviše, igrali smo baš dobar ulični fudbal! Ali se ne kajem, jer imam lepa sećanja na taj period, tako da nema čega da mi bude žao.

 

Jednom prilikom ste rekli da čovek ako nema ništa da radi da treba da poradi na sebi. Da li vi to činite svaki dan?

 

Trenutno dosta radim i van kuće sam, tako da živim u tranzitu, ali čim prođe prvi talas vraćam se u normalu.

 

Da li ste trenutno emotivno ispunjeni?

 

Jesam, ispunjen sam svaki dan!

 

Kakav je Andrija kad voli?

 

Volim Andriju kad voli.

 

Kao neko ko je već prešao tridesetu, koja je za vas idealna razlika u godinama izmedju muškarca i žene?

 

To je tako sve danas ispomerano, a čini mi se da je uvek i bilo, samo je danas sve dostupnije. Ako je ljubav prava onda ne poznaje godine!

 

Da li ima nešto što vas generalno nervira kod žena?

 

Uvek može kod bilo koga da vas nešto izvede iz takta! Vi žene ste definitivno drugačije satkane od nas muškaraca, ono što je nama normalno vama je neprihvatljivo, ono što vi volite mi ne možemo da smislimo, ali se ipak uvek nađemo na pola puta, to se zove kompromis-zarad ljubavi (smeh).

 

Koji su vam dalji planovi na poslovnom i privatnom polju?

 

Dalji planovi mi već uveliko teku. Snimam Senke 2 i igram predstave koje volim, i za sad je to to! Ne žalim se hvala Bogu.

 

 

makonda-tracker