ne plaši se ljubavi

Nikad nisam bežao od emocija, zagrljaja, dodira, mirisa: Andrija Kuzmanović otvorio je svoje srce i priznao...

0

Naš poznati glumac govori o svojoj emotivnosti, o svom slobodnom vremenu, ali i šta priželjkuje da mu se dogodi na ljubavnom planu.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Andrija Kuzmanović je brzo ušao u vidokrug javnosti nakon svojih prvih velikih uloga, prvo u ostvarenju "Montevide, bog te video", a posle i u seriji "Senke nad Balkanom".

 

 

Svojim zalaganjem i talentom, stigao je do sve većeg broja uloga, pa kako kaže jedva stiže da malo odspava.

 

"Uvek sam se samo trudio da dobro radim svoj posao, a ostale stvari došle su same od sebe. Evo, čim završim generalnu probu, idem u Sombor gde igram još jednu predstavu, a zatim sutradan se vraćam i ceo dan snimam. U svemu tome, trudim se da nađem vremena i za život. Morate znati šta vam je prioritet, a meni je trenutno to posao. Presrećan sam što imam toliko posla, mada mi teško pada neispavanost", iskren je Andrija u intervjuu za "Story".

 

A post shared by andrija kuzmanovic (@pedzidzons) on

On kaže da u životu sve doživljala emotivno, iako je "čovek od sto kila i metar devedeset".

 

Uvek sam nastojao da sačuvam dete u sebi. Nikad nisam bežao od emocija, zagrljaja, dodira, mirisa. Sve to u meni evocira snažna osećanja. Kažu da mirisi i zvuk bude neke uspomene i to potvrđujem".

 

O svom emotivnom životu govori iskreno i direktno odgovara da nema devojku, ali da priželjkuje stabilnu vezu.

 

Nikada nisam izbegavao vezu ukoliko naiđe prava osoba za to. Verujem da dosta faktora utiče na stvari. Moguće da negde postoji idealna devojka za mene, kao što ja ovde čekam nju, ali pored neophodne kompatibilnosti, moraju da se poklope vreme i mesto".

 

 

makonda-tracker