glossy intervju

Nataša Ninković: Sebe preispitujem svakog dana

6

Osvrćući se na veliki broj glumačkih rola koje je imala u godini za nama, naša istaknuta umetnica priča i o onoj najvažnijoj ulozi koju obavlja prema naslednicima Luki i Matiji.
 

foto: Andreja Damjanović
foto: Andreja Damjanović

Mada je iza glumice Nataše Ninković uspešna godina s dve velike pozorišne premijere, snimljenim filmom "Ajvar" i drugom sezonom serije "Ubice mog oca", impresivna karijera nije joj uskratila bogat, lep i harmoničan porodični život. Blizanci Luka i Matija, koje ima sa suprugom Nenadom Šarencem, već su tinejdžeri koji idu u srednju školu i bave se sportom. U intervju za Glossy istaknuta umetnica govori o zamkama roditeljstva i tajni uspešnog braka.

 

U ovom periodu se nekako svode računi. Kakva je za vas bila 2017. godina?
- Radna, ispunjena, ali i dosta zahtevna. Imam osećaj da sam juče sklonila jelku iz kuće, i evo već sam je okitila za 2018, što znači da mi je godina brzo proletela.

 

 

Imate li neka velika očekivanja od 2018?
- Velika očekivanja obično nose sa sobom i velika razočaranja, tako da imam neke planove, ali ništa striktno i zakucano. Naučila sam da je to u mom poslu, a i u našem okruženju nemoguće. Moj posao, a i zemlja u kojoj živim puni su nepredviđenih obrta, "sticaja raznih okolnosti", tako da mi je jedini cilj da nastavim da radim na sebi i budem spremna za događaje i doživljaje koji slede.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker