ipak je istina

Preljube, pobačaji i batine koje je dobio od njene sestre: Džej Zi otkrio sve o tome kako je slomio Bijonsino srce

0

Oko godinu dana nakon što je Bijonse albumom Lemonade nagovestila da je suprugu Džej Ziju oprostila prevaru, i sam reper je sa svetom podelio neočekivane detalje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bijonse je, naime, pomenula da ju je suprug prevario s Beki koja ima dobru kosu, a ona, sudeći po Džej Zijevom albumu 4:44, nije izmišljena!

 

Reper je u novim pesmama izneo mnogo neočekivanih priznanja i ispovesti, između ostalih i to da je njegova majka homoseksualka i da je Kanjeu Vestu pozajmio 20 miliona dolara. Međutim, najviše pažnje privuklo je priznanje da je prevario suprugu.

 

Vest da su decu nazvali po sebi bila je laž: Bijonse i Džej Zi odabrali još otkačenija imena za malene blizance

 

Džej Zi u pesmi po kojoj je nazvan čitav album najpre pominje rođenje njihovih blizanaca, a potom i kako mu je ćerka Blu Ajvi pomogla da shvati da je pogrešio.

 

foto: Profimedia

Vidi, izvinjavam se/ Često sam ženskaroš / Trebalo je da mi se rodi dete da bih video ženskim očima / Trebali su mi ovi prirodni blizanci da bih poverovao u čuda", repuje Džej Zi.

Reper pominje i brojne Bijonsine pobačaje, za koje krivi sebe.

 

Džej Zi otkrio šokantne porodične detalje: Ima decu iako je lezbijka, toliko dugo je krila tajnu!

Izvinjavam se za sve pobačaje / Pošto nisam bio prisutan, tvoje telo ih nije prihvatalo...", kaže Džej Zi.

On je u jednoj pesmi istakao i da je zaslužio batine koje je u liftu dobio od Bijonsine sestre Solanž, posle Met gale 2014.

 

makonda-tracker