nešto je pošlo po zlu

S blizancima nešto nije u redu: Bijonse i bebe zadržane u bolnici zbog zdravstvenih problema mališana

0

Kraljica moderne pop muzike porodila se još pre nedelju dana, pišu američki mediji, ali je još uvek u bolnici zbog komplikacija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U februaru ove godine, popularna pevačica i supruga repera Džej Zija saopštila je da nosi blizance, a njeni obožavaoci su primetili da ova mala porodica - koja uključuje još ćerkicu Blu Ajvi - izgleda srećnije nego ikada.

 

Ovo još nismo čuli: Bijonse će na porođaju imati veoma neobično društvo, a majkama na društvenim mrežama se to nimalo ne dopada (ANKETA)

 

Bijonse, koja se u poslednjim sedmicama trudnoće povukla iz javnosti, izgledala je veoma zadovoljno i ispunjeno, ali sudeći po najnovijim pisanjima američkih medija, ovih dana ima razloga da bude zabrinuta.

 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Naime, tokom vikenda je objavljeno da je Bijonse donela na svet blizance, kao i da je sa svojim bebama još uvek u bolnici, a razlog je problem koji se javio s njenim mališanima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Kako piše TMZ, pevačica se čak nedelju dana nije oglašavala povodom porođaja jer blizanci imaju određene zdravstvene probleme, pa su sve troje zadržani u jednoj losanđeleskoj bolnici.

 

Beskrajna sreća na jednoj fotografiji: Deca Džej Zija i Bijonse još nisu došla na svet, a već su okružena ljubavlju (FOTO)

Ona se porodila još u ponedeljak, ali nije želela da objavi to zbog upozorenja doktora. Javio se neki problem s decom, pa su ih lekari zadržali. Bijonse je dobro, ali ne želi da se odvaja od beba", istakao je izvor blizak slavnom paru.

foto: Profimedia

On je, međutuim odbio da otkrije šta je tačno problem, ali je dodao da lekari očekuju da se problem u potpunosti reši.

 

 

makonda-tracker