tema dana u holivudu

Ovo još nismo čuli: Bijonse će na porođaju imati veoma neobično društvo, a majkama na društvenim mrežama se to nimalo ne dopada (ANKETA)

0

Tridesepetogodišnja pevačica će uskoro doneti na svet blizance, a taj čin će biti veoma specifičan zbog toga ko će biti pored njenog kreveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pop diva Bijonse i njen suprug Džej Zi uskoro će dobiti svoje drugo i treće dete, pa će njihova porodica biti još srećnija. Međutim, ovaj bračni par zabrinut je da bi njihova ćerkica Blu Ajvi mogla da bude ljubomorna na blizance, pa su smislili nesvakidašnji plan.

 

Šuška se da nam je budući tata dobro poznat: Rijana je u drugom stanju? (FOTO)

 

Naime, Bijonse želi da petogodišnja Blu Ajvi prisustvuje porođaju kako bi se odmah sprijateljila s novim članovima svoje porodice.

 

foto: Profimedia

 

- Ona želi da se Blu Ajvi zbliži s njima već na porođaju kako ne bi bila ljubomorna - istakao je izvor blizak pevačici.

 

Ova kontroverzna glasina se, bila tačna ili ne, uveliko komentariše na društvenim mrežama. Dok pojedini smatraju da je ovo odlična ideja, nije malo onih koji ističu da nije zdravo da tako malo dete prisustvuje mukama svoje majke i da na ovakav način upozna blizance.

 

Beskrajna sreća na jednoj fotografiji: Deca Džej Zija i Bijonse još nisu došla na svet, a već su okružena ljubavlju (FOTO)

 

Bijonse bi trebalo da se porodi u narednim sedmicama, a još uvek se ne zna pol njenih mališana. Ipak, budući da pevačica neretko pozira u odeći roze i plave boje, nagađa se da ona i Džej Zi čekaju dečaka i devojčicu.

 

 

makonda-tracker