tragična sudbina lepotice

Smrt pod nerazjašnjenim okolnostima: Nakon svađe sa suprugom, glumica pronađena mrtva na obali (FOTO)

0
Nikom nije bilo jasno, zašto je njen suprug prošao nekažnjeno
foto: Profimedia

Obnovljena ljubav nije donela ništa dobro

 

Nakon godinu dana veze, par se venčao, ali brak je potrajao tek godinu dana. Razveli su se 1962. godine. Oboje su krenuli dalje.

Vud se udala za britanskog producenta Ričarda Gregsona s kojim je dobila kćerku Natašu (46). Ali samo godinu dana kasnije, brak je propao i završio razvodom. Natali je navodno saznala da ju Ričard vara sa svojom sekretaricom. Glumičine majka i sestra nagovarale su je da se vrati Gregsonu zbog svoje novorođene kćerke.

 

Vagner se u međuvremenu verio s kćerkom Frenka Sinatre, Tinom, te je osam godina bio u braku s glumicom Marion Maršal (87) s kojom je dobio kćerku Kejt (52).

 

Glumac podelio potresnu ispovest: Moja divna dama je sedam godina umirala od neizlečive bolesti...

 

Razvod Natali i Gregsona finalizovan je 1972. godine, a Natali odmah nastavlja vezu s Vagnerom. Par se ponovno venčao na leto iste godine, a Natali im je rodila prvu kćerku, Kortni Vagner, 1974.

 

Njihova veza je, kako su sami rekli, uvek bila "brutalno eksponirana", a njihova je obnovljena ljubav bila top priča. Natali je sve teže podnosila pritisak javnosti, ali i majke koja ju je terala da uzima uloge. U vreme kada se pomirila s Vagnerom, već je imala problema s alkoholom, a prestala je i da odlazi kod psihoterapeuta koji joj je godinama pomagao. Utehu je kasnije tražila u alkoholu i tabletama.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker