Nije ponosna što je to uradila, ali...

Najbizarniji holivudski hit: Krisi Tajgen otkriva SVE o liposukciji pazuha

0
Silikonski implanti u zadnjici i fileri u obrazima su tako passé - kazaće vam bilo koja holivudska lepotica...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Danas je moguće doterati se hirurškim putem od glave do pete, što "kači" i pazuh, očito. Ovaj pomalo bizaran trend svoj koren vuče iz Holivuda. Brojne poznate dame već godinama se muče sa korset haljinama... Naime, ako nisu mršavice, preko ivice zategnute haljine sevnuće malo kože ispod pazuha.

 

O ovoj haljini poznate manekenke će se pričati danima: Krisi Tajgen PONOVO preterala na crvenom tepihu (FOTO)

 

Kako vrlo jednostavno kažu "debeo pazuh" postao je ozbiljan problem, a jedna poznata dama priznala da je radila liposukciju ove zone. Krisi Tajgen priznaje da nije ponosna što je ovo uradila, ali to je Holivud...

foto: Profimedia

Isisali su mi pazuh i to je najbolja stvar koju sam uradila. To je kao velika tajna, ali baš me briga", rekla je za Rafinery29 Krisi.

Ovako izgleda njen najobičniji dan: Lepa manekenka pozira potpuno naga u kancelariji (FOTO)

 

Međutim, iako je pre devet godina uradila liposukciju pazuha, on se vratio. Lepotica će morati da razmisli o tome kako bi bilo da je taj zahvat nešto što češće obavlja, poput posete zubaru?

foto: Profimedia

Liposukcija pazuha ne interesuje samo poznate dame, postoji veliki broj foruma na kojima žene slikaju svoj pazuh i konsultuju se sa lekarima da li je dovoljno bucmast i da li ga treba operisati. I ne samo to - možete da ubrizgate i botoks u pazuh da se ne biste znojili.

makonda-tracker