život pun turbulencija

Lekove za smirenje su mi detinjstvu davali kao bombone: Slavna lepotica otkriva SVE o svom kontroverznom životu

0
Iako će u oktobru napuniti tek 33 godine, ćerka čuvenog rokera toliko je patila u životu da je rešila da objavi memoare i oslobodi se svih emocija.

 

foto: Profimedia

Ona je objasnila da želi da njena bolest ostane tajna jer joj je bilo dosta ispovesti poznatih ličnosti koje su svoje zdravstveno stanje koristili kako bi duže opstali na sceni.

 

Roker u memoarima otkrio 8 šokantnih tajni slavnih: Lično sam video kako ledi Dajana vara princa Čarlsa

 

To nije bila njena jedina muka - Ozbornova se borila i s tabletomanijom.

 

- U detinjstvu sam stalno bila napeta, pa su mi lekari često prepisivali lekove za smirenje. Neću preterati ako vam kažem da su mi ih davali kao što dele bombone. Čak i da su mi zaista davali bombone, mislim da bi razmislili o količini koju su mi dali - istakla je Keli.

 

foto: Profimedia

 

Ona je napisala je veoma mlada naučila kako da sakrije od svih da koristi droge. Kokain joj se, kaže, nije dopadao, a ekstazi joj se gadio. Najgorim iskustvom u svom životu smatra korišćenje kristal meta.

 

Međutim, nijedna od tih tragedija ne može da se poredi s trenutkom kada je Keli saznala da je njena majka doživela moždani udar. Njen otac Ozi se, od tuge, napio toliko da je završio na ispiranju želuca.

 

- Trenutak u kojem shvatate da vam i otac i majka leže u istoj bolnici i bore se za život ne može da se poredi ni sa čim - zaključila je.

 

makonda-tracker