ovo nije moglo da se sakrije

Čudan odnos sa ocem i veze s mafijom: 7 prljavih tajni Ivanke Tramp koje nije želela da saznamo

0
Ćerka Donalda Trampa u svojoj biografiji ima podatke koji nikako ne idu uz njen novi imidž.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Prodaje jeftine krpice iz Kine i Vijetnama

 

Sama je modna linija Ivanke izvor brojnih kontroverzi. Nakon izbora, u javnost su dospele informacije kako se većina robe proizvodi izvan SAD-a, što se protivi politici Trampovih i vraćanju posla Amerikancima. Tako se većina njenih krpica izrađuje u Vijetnamu i Kini, poznatim po nehumanim uslovima rada i izuzetno jeftinoj radnoj snazi, koja joj omogućuje veći profit.

Osim toga, u njenoj liniji se nalazi zečje krzno i kože drugih životinja, što je izazvalo bes organizacije PETA, a navodno veliki broj odeće ne prolazi test zapaljivosti, ali zahvaljujući svojim vezama uspeva da ih prodaje na američkom tržištu.

 

Modna inspiracija: 5 odevnih kombinacija Ivanke Tramp o kojima se priča (FOTO)

 

Istina o odnosu s ocem

 

Čini se kako su porodični albumi Trampovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimerenima za oca i kćerku. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u miniću u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije kćerka, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti.

 

 

Psiholozi ovakav odnos tumače kao neprikladan i bizaran. Prijatelji porodice svedoče da su njih dvoje oduvek imali izuzetno blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno nijednu profesionalnu ni privatnu odluku od značaja ne donosi bez konsultacije s ocem.

 

Njene radnice moraju da se izbore za porodiljsko odsustvo

 

Jedan od popularnih Ivankinih poteza, koja je i sama majka troje dece, bio je predlog uvođenja šestonedeljnog plaćenog porodiljskog odsustva (nema veze što samohrane majke i očevi, kao i usvojitelji, nisu uključeni u taj plan).

 

Ali ono što je ironično je da su se u samoj njenoj kompaniji radnice morale boriti kako bi dobile bilo kakav porodiljski odmor.

 

Kad ju je njena radnica Marisa Velez Kraksberger pitala za porodiljsko odsustvo, Ivanka je odgovorila vrlo bezobzirno i šokantno. Rekla je kako će morati da razmisli, da Trampovi inače ne nude takvu vrstu odsustva i da bi bilo u redu da se vrati na posao nedelju dana nakon porođaja.

 

 

makonda-tracker