ovo nije moglo da se sakrije

Čudan odnos sa ocem i veze s mafijom: 7 prljavih tajni Ivanke Tramp koje nije želela da saznamo

0
Ćerka Donalda Trampa u svojoj biografiji ima podatke koji nikako ne idu uz njen novi imidž.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Naime, Ivanka je prezbiterijanac, dok je Kušner ortodoksni Jevrej. Njegovi roditelji su se nadali kako će oženiti Jevrejku, ali uspeli su da se pomire nakon što je Ivanka prihvatila njegovu religiju.

 

Kejt Midlton ni od Vilijama nije krila da joj se dopada: Zgodni kanadski premijer očarao i Ivanku Tramp i postao vest dana (FOTO)

 

Tajnim večerama do političkog cilja

 

U danima pre inauguracije njenog oca, Ivanka Tramp navodno je organizovala čitav niz tajnih večera kojima je bio cilj ostvarenje njenih ličnih političkih ciljeva. Tako je ugostila Vendi Mardok, koja joj je davala savet kako iskoristiti pokret feminizma u svoju korist, ali i niz izvršnih direktora s kojima se poslovno povezala, navodno im obećavajući privilegije kad ona i njen otac zavladaju Belom kućom, što se i ostvarilo.

 

Sama Ivanka ima brojne predloge novih zakona, poput onog o brizi o deci, a sve je započela da ostvaruje i predlaže i pre nego je službeno imenovana za savetnicu u vladi.

 

Do karijere modela došla je plastičnim operacijama

 

Iako je navodno vrlo osetljiva na sam spomen estetskih zahvata i odlučno odbacuje tvrdnje da je na sebi nešto radila, hirurzi tvrde kako je njen izgled doživeo drastičnu promenu koja joj je i omogućila da dospe na naslovnice modnih magazina.

 

Ivanka Tramp početkom devedesetih godina kada se bavila modelingom
Prvu plastičnu operaciju nosa navodno je imala sa 17 godina. Nakon toga je usledila operacija grudi, a poslednjih godina navodno odlazi na filere kojima održava mladolik izgled.

 

Koristila je tatinu kampanju za promovisanje sopstvene modne linije

 

Dok mnogi Ivanku nazivaju tajnim oružjem Donalda, pitanje je koji su njeni motivi u celoj toj političkoj igri, a mnogi smatraju kako su isključivo egoistični i finansijski. Kroz celu kampanju svog oca, Ivanka je nosila odeću isključivo iz vlastite modne linije, a tokom svog govora na Republikanskoj konvenciji, čak je propratila celu stvar tvitom čiji je haštag bio kupite Ivankin look.

U svom gostovanju u emisiji 60 minuta sa ocem i Melanijom, reklamirala je svoju liniju nakita, a nakon emisije objavila je sliku sebe u ogrlici koju je nazvala omiljenom, navodeći ljude gde je mogu naručiti. Toliko o politici, a više o prodaji.

 

makonda-tracker