tragedija o kojoj se i dalje govori

Za ubistvo je odgovarala devojčica: Oskarovka zatekla ljubavnika u krevetu sa svojom maloletnom ćerkom - usledila je MISTERIJA VEKA

0
Čuvena glumica ostala je zapanjena kada je ušla u kuću i ugledala kontroverznog mafijaša u zagrljaju sa svojom četrnaestogodišnjom ćerkom.

 

foto: Profimedia

 

On tvrdi da ima dokaze zbog kojih je Lana trebalo da bude glavna osumnjičena za smrt ljubavnika Džonija, a kako tvrdi, nožem ga je izbola nakon što ga je zatekla u krevetu sa svojom 14-godišnjom kćerkom.

 

Mudrosti najlepše holivudske dive: Saveti Odri Hepbern za lepotu koje bi svaka dama morala da primeni!

 

Sve planira otkriti u svojoj knjizi Lana Tarner: Hearts and Diamonds Take All u kojoj će se naći intervjui s nekim od ključnih osoba koje su tada učestvovale u istrazi. Među njima je i razgovor s Fredom Otasom, detektivom koji je tada radio na slučaju.

 

foto: Profimedia

- Ja sam bio taj koji je brisao otiske s noža u Laninom kupatilu. Bio sam nestašan dečko koji je napravio nešto što nije trebao - rekao je navodno detektiv.

 

Neki od glumičinih bliskih prijatelja Porteru su navodno rekli da im je ona i sama priznala da je ubila svog ljubavnika. Porter je razgovarao i sa Laninim advokatom Džerijem Gislerom. On kaže da je tada svojoj klijentkinji predložio da njena kćerka preuzme krivicu jer, kao maloletnica, neće morati na suđenje.

 

makonda-tracker