tragedija o kojoj se i dalje govori

Za ubistvo je odgovarala devojčica: Oskarovka zatekla ljubavnika u krevetu sa svojom maloletnom ćerkom - usledila je MISTERIJA VEKA

0
Čuvena glumica ostala je zapanjena kada je ušla u kuću i ugledala kontroverznog mafijaša u zagrljaju sa svojom četrnaestogodišnjom ćerkom.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lana Tarner bila je jedna od najvećih holivudski diva svih vremena, a preminula je 29. juna 1995. godine. Svetski slavu stekla je ulogama u filmovima kao što su Poštar uvek zvoni dvaput, Dr Džekil i Mister Hajd te Payton Place koji joj je doneo nagradu za Oskara.

 

Tajnu je odnela u grob, ali svi naslućuju ko je bio otac: Nikad do sad viđene fotografije TRUDNE Merilin Monro! (FOTO)

 

Lepa glumica imala je poprilično buran privatni život. Udavala se čak osam puta, dva puta za istog čoveka, pa je tako stekla i status jedne od najvećih holivudskih zavodnica. Ipak, jedan tragični događaj potpuno joj je promenio život.

 

foto: Profimedia

Nakon jednog tragičnog događaja život joj nikada više nije bio isti. Naime, jedan od njenih ljubavnika je bio mafijaš Džoni Stompanato. Njihova veza je bila poprilično turbulentna, a okončana je kada je Džonija, kako se godinama pisalo, kuhinjskim nožem izbola tada 14-godišnja Lanina kćerka Šerli.

 

Iako je Šerli, koja danas ima 73 godine, izdala i autobiografiju u kojoj je priznala da je ubila majčinog ljubavnika, prema najnovijim dokazima koje je prikupio istoričar filma Darvin Porter, postoji mogućnost da je upravo Lana ubila svog ljubavnika, a njena kćerka preuzela krivicu, piše Daily Mail.

 

makonda-tracker