Telefon ne prestaje da zvoni

Jedini detalji sa kojih je podignut veo tajne: Tradicionalna sahrana za prilično netradicionalnu zvezdu (FOTO)

0
Po saznanju da je jedan od najboljih glasova svih vremena preminuo prirodnom smrću, porodica i dragi prijatelji krenuli su mirno da kuju planove za njegovu sahranu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džordž Majkl preminuo je iznenada ali mirno, u svom domu, 25. decembra 2016. godine, na Božić po gregorijanskom kalendaru. Skoro tri meseca kasnije uslediće i sahrana poznatog pevača, sada, kada je konačno otrkiven uzrok smrti.

 

Sida ili zavisnost od narkotika? Evo od čega je zapravo umro Džordž Majkl

 

Naime, Džordž je preminuo zbog srčanih problema i masne degeneracije jetre, svakako mnogo pre nego što je bilo ko mogao i da pomisli na njegov zadnji dan veoma zanimljivog života.

 

Porodica i bliski prijatelji srušili zid tišine: OVO je osoba koja NIJE dobrodošla na njegovu sahranu! (FOTO, VIDEO)

 

Strani mediji prenose da se detalji sahrane čuvaju u strogoj tajnosti, jer porodica ne želi da se na sahrani pojave fanovi.

 

foto: Profimedia

Šuškalo se da će se sahrana obaviti dva puta, jednom i za fanove, koji imaju veliku želju da se oproste od voljenog hitmejkera.

Ukoliko zovete za informacije o sahrani Džordža Majkla, žao mi je, ali nemamo šta da vam kažemo" - zabeležen je glas sa groblja Hajgejt, gde mnogi veruju da će se obaviti sahrana, ali telefoni ne prestaju da zvone.

Veruje se da će sahrana biti obavljena u duhu tradicije. Džordž nije bio baš veliki vernik, ali se svakako pridržavao mnogih verskih pravila, tako je ipak bio naučen.

 

foto: Profimedia

Uživao je u tome. S druge strane, njegov dom je blizu jedne crkve, i kako je jednom prilikom rekao:

Uvek sam imao želju da živim kraj reke, kraj crkve, ali ne znam da vam objasnim zašto."

Sahrana Džordža Majkla: Porodica uputila poziv bivšem partneru slavnog pevača, u nadi da će im se pridružiti (FOTO)

Nemam šta da vam kažem, osim da je to trebalo odavno da se dogodi. Dugo je ovo trajalo...

foto: Profimedia

Bio sam u cebtru svih dešavanja, a sada baš ništa ne znam. Ništa mi o sahrani nisu rekli, verujte mi, zaista mi je sve tako čudno", izjavio je partner zvezde, Fadi Favaz, za strane medije. 

 

makonda-tracker