Sada je sve jasno

OVAJ potez njegove bivše potvrdio je SVE: Ovo je muškarac pored kojeg je Selena Gomez uspela da zaboravi Džastina Bibera (FOTO)

0
Popularna Selena Gomez pronašla je novog dečka! Međutim, niko nije mogao ni da pretpostavi da će za sebe izabrati bivšeg dečka jedne od najboljih drugarica...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Selena Gomez i Ejbel Tesfej (poznat pod pseudonimom The Weeknd) uhvaćeni su kako se ludo provode, grle, ljube i zabavljaju u Santa Moniki.

 

A photo posted by Selena Gomez (@letsloveselenas) on

Nije poznato koliko ovo dugo traje, ali definitivno nije reč o drugarskoj zabavi, već o ljubavnoj vezi ako je suditi po ovim fotografijama koje su ubrzo ugledale svetlost dana.

 

foto: Instagram

Nedugo nakon toga, maneneka Bela Hadid, koja je s pevačem bila dve godine u vezi, prestala je da prati Selenu na društvenim mrežama, čime je stigla još jedna potvrda kako se tu nešto događa.

 

Selena Gomez: Iskreno o svojoj vezi sa Džastin Biberom (FOTO)

 

Inače, slavni Kanađanin i manekenka raskinuli su u januaru 2016. godine, navodno zbog prenatrpanih rasporeda, ali sreli su se početkom decembra u Parizu, na reviji Viktorijinih anđela. On je tada nastupao po drugi put na slavnoj bini, a Bela prvi put hodala istom.

 

foto: Profimedia

Par je razmenio i nekoliko nostalgičnih pogleda, a Bela je tada postala heroina pripadnica ženskog pola, kao primer kako treba izgledati kad naletiš na bivšeg.

 

A photo posted by Selena Gomez (@letsloveselenas) on

No, čini se kako je već tada pevač imao nešto drugo, tačnije nekog drugog u planu, a to je bila lepa Selena, s kojom je 2015. godine i zajedno pevao na pisti VS šoua.

 

Nova kraljica Instagrama: Selena Gomez preotela titulu od Tejlor Svift!

 

Zanimljivo je i kako su Selena, Bela i Điđi, deo mnogobrojne ženske ekipe Tejlor Svift. Da li će nastaviti druženje? Ostaje da vidimo...

 

A photo posted by Selena Gomez (@letsloveselenas) on

Niko od glavnih aktera još uvek nije komentarisao napise, ali sudeći po njihovim osmesima i poljupcima, nema tu mnogo šta da se kaže - jer je sve jasno.

( Izvor: Cosmopolitan.rs, Index.hr )
makonda-tracker