Čitav svet na nogama

Neočekivano pomirenje Anđeline Džoli i Breda Pita: Kako je poznati par uspeo da reši SVE nesuglasice (FOTO)

1
Prvi put nakon rastanka koji je potresao čitavu planetu, glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit izdali su zajedničko saopštenje...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati par Anđelina Džoli i Bred Pit obavestio je javnost da su uspeli da reše svoje nesuglasice i da su se dogovorili da zapečate sve sudske dokumente njihove brakorazvodne parnice kako bi zaštitili svoje šestoro dece.

 

Dadiljine priče za laku noć? Horor iza zatvorenih Branđelininih vrata od kog će vam se slediti krv (FOTO)

Obe strane i njihovi zastupnici potpisali su ugovore da zaštite privatnost svoje dece i porodice tako što će svi dokumenti ostati poverljivi, i tako što će angažovati privatnog sudiju koji će donositi sve neophodne pravne odluke i omogućiti da se sva preostala pitanja reše u što kraćem roku.

foto: Profimedia

Roditelji su posvećeni tome da zajedno usmere svoje snage kako bi ostvarili oporavak i ujedinjenje", rekli su Bred i Anđelina u saopštenju za CNN.

Protiv njih urotile se zvezde i planete? Za veliki pad Branđeline... Saturn je kriv! (FOTO)

 

Bred i Anđelina trenutno su u središtu teškog razvoda i borbe za starateljstvo nad njihovom decom. Anđelina traži fizičko starateljstvo nad decom, dok Bred želi da se zajedno staraju o deci.

 

foto: Profimedia

Pre mesec dana Pit je zatražio hitno saslušanje kako bi se zapečatili sudski papiri zbog privatnosti njihove dece, ali je ovaj zahtev odbijen. Iz Anđelininog tima tada su rekli da on na taj način pokušava da zaštiti sebe, a ne decu, te da strahuje da će javnost "saznati strašnu istinu o njemu".

 

Situacija Branđelina se naglo pogoršala, deca žestoko podeljena: Paks i Šajlo žele da žive sa ocem, nizašta drugo ne žele ni da čuju! (FOTO)

 

Anđelina trenutno ima puno fizičko starateljstvo nad decom, dok Bred sme da ih posećuje samo uz prisustvo terapeuta.

makonda-tracker