Ni brižna roditeljska ruka nije uspela da ih umiri

Situacija Branđelina se naglo pogoršala, deca žestoko podeljena: Paks i Šajlo žele da žive sa ocem, nizašta drugo ne žele ni da čuju! (FOTO)

0
Razvod popularnog glumačkog para, Anđeline Džoli i Breda Pita, polako ali sigurno dobija monstruozno obličje. Osim što su supružnici zvanično na ratnoj nozi, sada su i deca pustila "njihov glas" koji gromko odzvanja...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sva deca su trenutno kod Anđeline Džoli, a strani mediji navode da Paks i Šajlo žele da žive sa ocem, Bredom Pitom. Anđelina ima privremeno starateljstvo, dok sud ne donese finalnu odluku.

 

foto: Profimedia

Deca su žestoko podeljena, iako su se roditelji navodno potrudili da ih zaštite od pritiska medija i skandala koji okružuje nekada najpoznatiji holivudski par.

Glumica sa decom trenutno živi u iznajmljenoj vili u Malibuu, iako bivši supružnici u blizini imaju dva velika imanja.

 

Jasno je zašto joj svi zavide zbog njega: Evo kako je Džastin Teru prokomentarisao razvod Breda i Anđeline

 

Priča se da Anđelina izbegava svaki mogući susret sa Pitom. Njihov 15-ogodišnji sin Medoks ne želi da vidi oca posle incidenta u avionu kada je Pit navodno bio nasilan prema njemu. Američki mediji pišu da mu je Medoks tada odbrusio da mu više nije otac.

 

foto: Profimedia

Paks i Šajlo su oduvek bili vrlo bliski, i oboje se bolje slažu sa Bredom, nego sa majkom", kazao je neimenovani izvor za američki časopis OK!

foto: Profimedia

S druge strane, svetski tabloidi prenose kako je glumac Bred Pit nekoliko puta primećen ispred jedne klinike u Los Anđelesu, što je povuklo mnogo spekulacija da li je i od čega glumac bolestan...

makonda-tracker