obožavaoci zabrinuti

Sve ove fotografije imaju nešto zajedničko - primećujete li šta? Kim Kardašijan je ponovo na Instagramu i zbog OVOGA niko ne gleda njene obline (FOTO)

0
Od pljačke u Parizu, najpoznatija starleta na svetu nije bila aktivna na društvenim mrežama. Na početku 2017. godine ponovo je počela da objavljuje fotografije, a njeni fanovi primetili su da nešto nije u redu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekrunisana kraljica selfija, žena koja se proslavila, između ostalog, objavljivanjem svojih provokativnih fotografija, izvesno vreme je odmarala od društvenih mreža.

 

 

Sa izuzetkom nedavnog objavljivanja golišavih i duhovitih fotografija na nalogu na kojem Kim Kardašijan i njen tim reklamiraju kimodžije - emotikone sa svojim likom i likovima članova svoje porodice, lepotica jermenskog porekla nije se bavila svojim profilom na Instagramu.

 

Kao iz bajke: Praznična dekoracija u luksuznom domu Kim Kardašijan ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)

 

Starleta nije otkrivala da li je još uvek potresena zbog napada koji je pretrpela u Parizu ili zbog zdravstvenih problema koje je njen suprug Kanje Vest imao i ostala u potpunoj medijskoj tišini.

 

 

Sve do početka 2017, kada je objavila četiri fotografije koje su odmah privukle mnogo pažnje - ali ne zbog njenih prepoznatljivih oblina! Svi su primetili da se nešto promenilo, i to ne nabolje...

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker