detinjstvo pred kamerama

Kad je imala samo 10 godina, poljubila se s Bredom Pitom: Bilo je to odvratno, traumatično iskustvo

0
Danas je jedna od najvećih zvezda Holivuda, a karijeru je započela još kao devojčica. Jedan od najtežih trenutaka u njenoj karijeri dogodio se tokom snimanja filma "Intervju s vampirom".

 

foto: Profimedia

Mnogo veza

 

Glumica je objasnila da zapravo boluje od depresije i da je dugo živela pod sedativima, a neko vreme provela je zatvorena u stanu u Njujorku zbog izrazito teške depresivne epizode zbog koje nije mogla da izlazi u javnost.

 

Obmanuli su planetu pričom o razvodu: Najintrigantniji razvod u Holivudu dobio je spektakularan epilog!

 

Glumica je imala i vrlo buran ljubavni život, a među njenim najpoznatijim vezama je ona s Džejkom Gilenhalom s kojim je nekoliko puta raskidala i mirila se, a jedno vreme je istovremeno izlazila s njim i bubnjarem Džejsonom Beselom (ali je i odbila udvaranje Džerarda Batlera).

 

Pričalo se i da je "ljubovala" s Džošom Hartnetom, Džastinom Longom, Rajanom Goslingom, Tobijem Megvajerom, Adamom Brodijem i brojnim drugim slavnim osobama.

 

Tokom snimanja filma "Na putu" 2012. godine počela je da izlazi s partnerom iz filma Geretom Hedlandom, koji ju je za prvi izlazak odveo na vožnju kanuom noću u 3 sata, što i nije prošlo najspektakularnije jer su oboje ispali iz čamca i do obale su morali da plivaju kroz hladnu i blatnjavu vodu. S njim se ubrzo verila i planirala svadbu i decu, ali ga je nakon četiri godine veze ostavila zbog kolege Džesa Plemonsa, s kojim u "Fargu" glumi supružnike.


 

makonda-tracker