neverovatno!

Mediji otkrili detalje tajnog plana: Anđelina optužila Breda Pita za zlostavljanje dece zbog OVOGA?!

1
Slavna glumica za koju se već neko vreme šuška da će ući u politiku navodno je izmislila da je njen bivši suprug bio nasilan, i to kako bi lakše ostvarila svoj plan.

 

foto: Profimedia

Slavna glumica navodno želi da zauzme jednu od najjačih pozicija u Ujedinjenim nacijama, a kako bi to ostvarila neophodno je da se preseli u London.

 

Bili su srećni i predani jedno drugom: Otkriveno koga je Bred Pit više voleo - Anđelinu ili Dženifer

 

Budući da Džolijeva to planira već duže vreme, Bred je bio upoznat s njenim idejama i nije se slagao s njenim stavom da je ovo dobra odluka. Zbog toga se i više od godinu dana pre rastanka Anđelina i njen suprug nisu slagali, a glumica je navodno sve vreme tražila povod da se razvede. Tu se, međutim, javio problem: starateljstvo.

 

Navodno je Džolijeva bila svesna da neće moći da ostvari svoj plan ukoliko ne dobije puno starateljstvo, s obzirom na to da ne želi da se odvaja od svoje dece.

 

Anđelinina najveća konkurencija: Otkriveno ko je nova devojka Breda Pita? (FOTO)

 

Izvori portala TMZ navode da je Anđelinina prijava podneta na nagovor dveju žena s kojima je glumica u kontaktu već godinu dana i koje je savetuju u vezi s njenim budućim poslom u UN-u. Štaviše, TMZ tvrdi da je reč o jednoj članici Vestminsterske palate i jednoj članici vlade Velike Britanije!

 

 

makonda-tracker