šta vi mislite?

Najlepše žene sveta se okrenule protiv Kendal Džener: Da li je ona zaista zaslužila mesto na pisti? (FOTO, ANKETA)

0
Nakon što je održana revija "Viktorijas sikreta", mnogi su komentarisali da među njima nije trebalo da se nađe mlađa sestra Kim Kardašijan, a među njima je bilo i njenih koleginica.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Činjenica je da Kendal, za razliku od svojih sestara Kim, Kortni, Kloi i Kajli, nije poznata po oblinama, već ima građu kakvu obično viđamo na modnim pistama.

 

One su pomerile granice ulične mode: Evo zbog čega su svi pogledi bili uprti u Aleksandru Ambrozio i Adrijanu Limu (FOTO)

 

Zbog toga je svakako zaslužila svoj zvezdani status i mesto u modnom svetu, ali mnogi smatraju da je za titulu "Viktorijinog anđela" potrebno nešto više od mršavosti i lepog lica. Za početak, nije malo onih koji smatraju da Kendal nema potrebnu vatrenost, seksepil i da, jednostavno, ne izgleda atraktivno u donjem vešu.

 

 

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

 

Nakon ovogodišnje revije, mnogi su komentarisali da Kendal "uopšte nije seksepilna", da ne zaslužuje da hoda pistom sa ostalim "anđelima" poput Alesandre Ambrozio i Adrijane Lime, kao i da su je do čuvenih krila koje predstavnice ovog brenda nose doveli rijaliti porodica i veliki broj pratilaca na društvenim mrežama.

 

makonda-tracker