Kreće cirkus

Na scenu stupa Laura Vaser: Upoznajte prelepu opasnicu koja će zastupati Anđelinu, i skupo će je koštati (FOTO, VIDEO)

0
Famozna Laura Vaser je nedavno zastupala i Džonija Depa u brakorazvodnoj parnici od Amber Herd, dobro je poznato ime u Los Anđelesu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Da holivudska glumica Anđelina Džoli ne namerava ništa da prepusti slučaju kada je njen treći po redu razvod u pitanju svedoči i činjenica da je već angažovala advokaticu koja je specijalizovana za razvode poznatih i moćnih parova.

 

foto: Profimedia

I dok je mnoge zatekla informacija, da se brak nekada najmoćnijeg para raspao kao kula od karata, oni koji poznaju holivudske prilike nisu bili iznenađeni kada je Džolijeva angažovala Lauru Vaser da je zastupa u brakorazvodnoj parnici.

 

Dadiljine priče za laku noć? Horor iza zatvorenih Branđelininih vrata od kog će vam se slediti krv (FOTO)

Ne zastupa klijente koji imaju manje od 10 miliona dolara na računu, naplaćuje 850 dolara po satu, a za parnično punomoćsto klijenti su dužni da joj plate 25 hiljada dolara", pisalo je u tekstu koji je prošle godine objavio "Bloomberg Businessweek".

foto: Profimedia

Takođe, spisak njenih slavnih klijenata je dugačak a na njemu su se našli Stivi Vonder, Britni Spirs, Šekil O'Nil, Marija Šrajver, bivša suruga Arnolda Švarcinegera, Ašton Kučer, Dženifer Gardner i Kim Kardašijan. Takođe, Vaserova je zastupla Anđelinu Džoli 2003. godine, kada se glumica razvodila od drugog supruga Bilija Boba Tortona.

 

Čuvena voditeljka poručila Bredu Pitu: Odabrao da živiš s ludačom i 85-oro dece!

 

Bili Bobova i Anđelinina veza je bila prilično javna, ali sve detalje razvoda su želeli da zadrže za sebe. Ni jedno ni drugo nisu želeli da prave cirkus od razvoda, pa su sve razmirice rešili mirno na sudu", rekla je tada Vaserova.

 

foto: Profimedia

Iako je od zahteva za razvod prošlo svega nekoliko dana, Džolijeva je već u javnosti okarakterisala supruga zavisnika od marihuane i alkohola, a on je je zauzvrat nazvao "iritantno ljubomornom".

makonda-tracker