rana koja ne zarasta

Smrt svoje prave ljubavi nikada neće preboleti: Glumac otkrio nepoznate detalje o tragediji

0
Istvud je priznao da ga je ovaj gubitak mnogo promenio i da mu je sada mnogo teže da upoznaje nove devojke i bude sa njima u vezi.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Skot Istvud, sin glumačke legende Klinta Istvuda i zvezda novog filma Odred otpisanih, otkrio je nešto iz svog privatnog života, što nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

 

Tridesetogodišnji glumac je priznao da ga i dalje progoni smrt njegove devojke, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina.

 

Gubio sam prijatelje i pre. Čak i odlične prijatelje. Ali nikad nisam izgubio nekoga sa kim sa bio intiman u tom smislu, nekoga sa kim sam bio u vezi – rekao je Skot za australijsko izdanje magazina “GQ”.

 

Istvud je priznao da ga je gubitak devojke mnogo promenio i da mu je sada mnogo teže da upoznaje nove devojke i bude sa njima u vezi.

 

Slavna glumica progovorila o najtežem danu u životu: Tragedija je zbližila moju porodicu

 

A photo posted by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

On je otkrio i detalje nesreće koji su do sada bili nepoznati.

 

Ono što je najgore, jeste da je to bio manji sudar, ali su za sve krivi erbegovi. Njen je eksplodirao i izbacio projektil kroz njeno telo i presekao joj kičmu. Nikome ovo nisam rekao, ali još uvek nisam pozvao njenog oca… Ne mogu da nađem prave reči – rekao je Skot i dodao:

 

Lako je zaljubiti se kada si mlad, zar ne? A onda shvatiš da ta osećanja ljubavi, strasti ili požude dođu brzo, ali istom brzinom mogu i da odu.

 

Na ivici nervnog sloma: Slavna pevačica utapa tugu u alkoholu nakon velike porodične tragedije

 

A photo posted by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

Ipak, glumac se na kraju, u odgovoru na pitanje da li je spreman za novu ljubav, našalio.

 

Upoznaću moju buduću bišu suprugu sledeće nedelje – rekao je kroz osmeh Skot.

 

Podsetimo, pre nego što je počeo da se bavi glumom, Skot je radio kao barmen, ali je ljubav prema poslu, koji mu je očigledno, s obzirom na slavnog oca, u genima.

 

Mira Kosovka iskreno o porodičnim tragedijama: Ubistvo majke mi je najveća rana

 

A photo posted by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

 

makonda-tracker