šokirao sve

Kandidat za najlošijeg oca na svetu: Tom Kruz nije razgovarao sa ćerkom tri godine?!

0
Izvori bliski glumcu ističu da Tom ne samo da nije video Suri godinama nego joj nije čak ni telefonirao. U čemu je problem?

 

foto: Profimedia

Naime, prema nekim navodima, Kejti Holms i Suri su "izbačene" iz glumčevog života upravo zbog sajentologije. Članovi ove crkve, međutim, tvrde da im nije zabranjeno da "imaju posla" s osobama druge vere.

 

Istina koju su njegovi fanovi čekali 13 godina: Konačno otkriveno šta je policija pronašla tokom pretresa kuće Majkla Džeksona!

 

Glumac je poslednji put viđen u javnosti sa ćerkom u avgustu 2012, kada je ona imala šest godina, i to u jednom od Diznijevih zabavnih parkova na Floridi.

 

foto: Profimedia

On i Kejti Holms venčali su se 2006. godine, ali je glumica podnela zahtev za razvod u junu 2012. Tada je jedan izvor blizak Kejti rekao da ona nije želela da Suri odrasta u duhu sajentologije i da se školuje kod kuće.

 

Nemaju svi takve muke: Kim Kardašijan ponovo naljutila majke širom sveta (FOTO)

 

Tom ima još dvoje dece - Izabelu i Konora, koje je usvojio tokom braka s Nikol Kidman i koji su, kao otac, odani sajentolozi. S njima glumac ima odličan odnos, ali mnogi tvrde da je ih je on otuđio od Nikol.

makonda-tracker