ispovest

Čelsi Hendler otkrila: Imala sam dva abortusa pre 16. rođendana - i nisam se pokajala!

0
Četrdesetjednogodišnja komičarka je nedavno priznala da je kao tinejdžerka vodila ljubav bez zaštite jer je mrzela svoje roditelje i istakla da se danas bori da sve žene dobiju pravo na prekid trudnoće.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Voditeljka i komičarka Čelsi Hendler (41) izjavila je da se oseća zahvalno što je mogla da abortira "sigurno" kada je ostala trudna i to pre svog šesnaestog rođendana, piše Stil.

 

Ispovest volonterke: Nosila sam devojčicu koja se tresla do vrata klinike za abortus!

"Kao i većina žena, ja mogu da živim bez deteta kojeg sam abortirala. Bila sam u nezdravoj vezi, mlada i nezrela. Mrzela sam svoje roditelje i zbog toga sam imala seks sa svojim dečkom i to bez zaštite", izjavila je Čelsi za Plejboj magazin.

 

A photo posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

"Kada sam ostala trudna, pomislila sam "Zašto da ne?! Možda ću dobiti blizance i dati im imena koja se rimuju"", seća se voditeljka.

Umesto takvog scenarija, roditelji su Čelsi odveli lekaru, gde joj je urađen abortus. Ali to je nije sprečilo da iste godine ponovo zatrudni i to sa istim dečkom.

 

Agneta Azirović: Abortus je ubistvo, a majčinstvo je sreća

"Zatrudneti dva puta u istoj godini je neodgovorno, ali i dalje sam imala pravo na ispravnu odluku na kraju. Svi mi grešimo u životu", iskrena je Čelsi.

 

A photo posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

 

Voditeljka se bori za prva svih žena na abortus, bez obzira koliko puta one to uradile i kakva je njihova priča, prenosi Si-En-En.

"Imam 41 godinu i nikad do sada nisam pomislila: "Volela bih da sam tada rodila to dete", izjavila je voditeljka.

makonda-tracker