Nije želeo da rizikuje

Ben Aflek otkrio: ...Tako mi je Dženifer Lopez uništila karijeru (FOTO)

0
Jedan od nekada najeksponiranijih parova na svetu, bili su Ben Aflek i Dženifer Lopez, poznati i po "nadimku" Benifer. Kako vreme prolazi, tako sve više saznajemo koji je bio razlog njihovog rastanka...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Ben Aflek je tokom gostovanja u emisiji kod Bila Simonsa govorio o strasti prema sportu, ali i o vezi sa pevačicom Dženifer Lopez. Sa njom je bio od 2002. do 2005. godine.

 

Tokom veze sa Dženifer Lopez propala su mi tri filma. To je bio najložiji momenat u mom životu i karijeri. Prema rečima ljudi, tada sam bio glumac bez talenta i bez humora", rekao je Aflek.

Novi poslovni uspesi za Afleka došli su tek nakon raskida sa slavnom Džej Lo, kada je snimio filmove "Gone Baby Gone" i "The Town" za koji je dobio i Oskara.

 

foto: Profimedia

Dženifer i Ben tokom veze bili su najeksponiraniji par u Holivudu. Pritisak je bio toliko veliku da su Aflekova filmska ostvarenja doživela debakl... Iako se nisu obazirali na loše momente, par se verio 2005. godine ali i ubrzo raskinuo odlukom glumca, koji nije želeo da rizikuje karijeru.

makonda-tracker