spiritualna strana holivuda

Nisu svi sajentolozi: Za ove zvezde sigurno niste znali da su pripadnici kultova

0

Često čitamo o tome koliko je sajentologija važna u životu Toma Kruza, ali ovo nije jedina religija koja osvaja Holivud...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džej Zi, popularni reper i suprug pevačice Bijonse, snimljen je u duksu s natpisom "Do What Thou Wilt", što je slogan Reda istočnog hrama.
 

foto: Profimedia

Reč je o jednoj od najpoznatijih gnostičkih sekti, čiji pripadnici sebe smatraju odabranim spasiocima čovečanstva.

Ovo su poznati koji imaju vanbračnu decu iz tajnih romansi!

Nakon što je reper viđen u ovom duksu, Holivudom su počele da kolaju priče da je Džej Zi pripadnik ove sekte, ali on to nikada nije potvrdio.
Takođe, američki mediji pisali su i da je Džimi Pejdž, osnivač grupe Led Cepelin, jedan od članova ove organizacije.

Među najpoznatijim članovima Hrišćanske adventističke crkve je Angus T. Džons, mladi glumac kog se sećamo kao Džejka u seriji "Dva i po muškarca".

Otkriveno: Ovo su poznati koji su koristili usluge elitne prostitucije
 

foto: Profimedia

Reč je o verskoj zajednici koja svoje verovanje temelji isključivo na Svetom pismu.

U Holivudu ima i mnogo sledbenika kabale, filozofskog sistema u judaizmu, a najpoznatija je svakako Madona. Tu su još i Paris Hilton, Britni Spirs, Demi Mur, Ešton Kučer, Lusi Lu...

Poznati koji proslavljaju Božić u duhu narodnih običaja

Malo je poznato da je američki glumac Hoakin Feniks odrastao u porodici koja je pripadala kultu Božija deca, kasnije nazvanom Familija ljubavi. Interesantno je i da su se Hoakin i njegovi roditelji ranije prezivali Botom, a prezime Feniks uzeli su kada su napustili ovu sektu, kao simbol novog početka za porodicu. Ubrzo nakon što su Hoakin i njegovi roditelji napustili ovu grupu, u medijima su se javile optužbe o kidnapovanju i seksualnom iskorišćavanju maloletnika.

Otkrivamo: Poznate zvezde koje ne vole porodicu Kardašijan!
 

foto: Profimedia

Glen Klouz je jednom prilikom otkrila da je godinama pripadala pokretu "Moralno prenaoružavanje", u čijem je duhu i vaspitavana. Prvobitna ideja bila je da se svet može promeniti samo ukoliko najpre promenimo sebe, ali je vremenom ona prerasla u nešto sasvim drugačije: ova zajednica funkcionisala je tako što njeni članovi nisu mogli da biraju kako će govoriti i misliti i nije se prihvatala bilo kakva različitost. Nakon petnaest godina u njemu, Glen je napustila ovaj kult.

Ovo su glumačke zvezde koje imaju kraljevske krvi u sebi

Majka legendarnog muzičara Prinsa godinama je bila Jehovin svedok, a nakon što su ona i Prinsov otac preminuli, i sam muzičar pridružio se ovoj grupi tokom borbe s depresijom.

makonda-tracker