Otkriveno: Ovo su poznati koji su koristili usluge elitne prostitucije

0
Fernande Grudet, poznatija kao Madam Klod opsluživala je svetsku elitu prostitutkama najviše klase. Sada je svetlost dana ugledao spisak njenih najpoznatijih mušterija

Na listi imena nalazi se sam krem svetskog džet-seta, od čuvenog glumca Marlona Branda, pa sve do pokojnog libijskog lidera Moamera el Gadafija.

Madam Klod je, kako prenosi Daily mail, između 1955. i 1977. u Parizu držala diskretan bordel, u koji su dolazili poznati.

Na spisku njenih klijenata nalazili su se glumci, ambasadori, predsednici, vojvode, lordovi, krajlevi, glumci, bankari, biznismeni...

Kako je otkrio njen biograf Vilijam Stejdijem, mušterije su bili čuveni glumci Marlon Brando i Reks Herison, osnivač kompanije Ford Henri Ford, bankar Eli de Rotšild, pa čak i američki predsednik Džon F. Kenedi, koji je tražio devojku koja liči na njegovu suprugu Džeki, ali da bude više seksi.

Među mušterijama je bio i slikar Mark Šagal, ali i iranski šah, kojem su svake nedelje slali devojke u Teheran. Čak je, kako tvrdi Stejdijem, režiser Rože Vadim dolazio sa svojom suprugom, glumicom Džejn Fondom, i tražio crvenokose devojke za trojku.

Tokom 1977. cene su se kretale od 200 funti za popodnevni provod, preko 400 za večernji, pa sve do 666 za ceo dan, a cena za ceo vikend bila je stvar dogovora.

Kod Madam Klod je radilo 400 devojaka, a ona je uzimala 30 odsto od zarade, te je godišnje zarađivala 600.000 funti.

Labudovi, kako su zvali devojke, bile su zaslužne za taj novac - najseksipilnije dame tog doba, mahom glumice u pokušaju, Diorovi modeli, lepotice iz srednje klase, Skandinavke, profesorke...

Ipak, pošto je zaboravila da plati porez otišla je u Los Anđeles, gde je ostala do 1985, kada se vratila u Pariz, gde je zbog poreskih problema provela četiri meseca u zatvoru.

Nastavila je s poslom, pa su 1992. cene njenih devojaka išle i do 1.000 funti na sat. Ipak, uhapšena je dok je vrbovala jednu devojku, pa je dobila pet godina iza rešetaka.

Danas ima 91 godinu i živi povučeno u Nici. A što se njenih labudova tiče, dve su postale poznate holivudske glumice, tri su se udale za aristokrate, jedna je supruga poznatog plemića, druga je udata za britanskog industrijalca, jedna je žena poznatog muzičara, nekoliko su postale top modeli...

Njihova imena ostala su tajna. Za sada...

 

(Izvor: Alo)

makonda-tracker