sve je pokupio od tate

"Ovaj dečko mora da bude maneken!" Sin Toma Hardija je porastao i izgleda kao da je glumac prošao kroz vremeplov

0

Iako se inače ne eksponira, a i sada se trudio da ostane nezapažen, najstarije dete Toma Hardija prisustvovalo je premijeri tatinog novog filma i njegove fotografije su preplavile medije.

Tom Hardi na premijeri filma 'Venom: Poslednji ples'
Tom Hardi na premijeri filma "Venom: Poslednji ples"foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

U Londonu je u sredu održana premijera dugo iščekivanog filma "Venom: Poslednji ples", u kom se britanski glumac Tom Hardi vraća u "Marvelov" univerzum.


Glumac je stigao na crveni tepih u ne preterano elegantnom izdanju, u crnim farmerkama, majici i jakni, a dok su njegove koleginice prolazile u otmenim haljinama i na visokim štiklama, Hardijev sin se solidarisao sa svojim slavnim tatom.

 

Tom Hardi na premijeri filma 'Venom: Poslednji ples'
Tom Hardi na premijeri filma "Venom: Poslednji ples"foto: Cat Morley / Zuma Press / Profimedia

Lui Tomas Hardi, koji danas ima 16 godina, trudio se da prođe nezapaženo, pa se nije fotografisao sa ocem i nakratko je zastao u teksas jakni, vrećastim farmerkama i majici.


Budući da se on ne eksponira u javnosti i nemamo često priliku da ga vidimo, fanovi Toma Hardija oduševljeni su sličnošću tinejdžera s njegovim tatom.

 

Lui Tomas Hardi, sin glumca Toma Hardija, na premijeri filma 'Venom: Poslednji ples'
Lui Tomas Hardi, sin glumca Toma Hardija, na premijeri filma "Venom: Poslednji ples"foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

"Plave oči, visoke jagodice, pune usne, da, to je dete Toma Hardija!", "Kada bi Leonardo Dikaprio i Tom Hardi imali dete, verovatno bi izgledalo isto ovako", "Ovaj dečko mora da bude maneken kad poraste", "Priroda je baš naklonjena porodici Hardi"... neki su od komentara.

 

Tom Hardi je, inače, i prihvatio ulogu Venoma jer je njegov najstariji sin fan ovog lika, a Lui mu je pomogao i da se pripremi za snimanje prvog dela jer je bio upoznatiji s pričom o Venomu.

Porodica Toma Hardija


Popularni glumac bio je u petogodinjem braku sa producentkinjom Sarom Vord, od 1999. do 2004. godine, pre nego što je na snimanju serije "The Virgin Queen" 2005. upoznao asistentkinju režije Rejčel Spid. Par je potom dobio sina Luija 2008, ali su ostali zajedno samo do 2009.


Kako je Tom Hardi ispričao jednom prilikom, očinstvo mu je pomoglo da se otrezni i reši problem sa zavisnošću od alkohola, a svog sina naziva čarobnjakom.

 

Sin Toma Hardija Lui na premijeri filma 'Venom: Poslednji ples'
Sin Toma Hardija Lui na premijeri filma "Venom: Poslednji ples"foto: Sue Andrews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rekao mi je šta radim pogrešno, a više sam radio pogrešnim nego ispravnih stvari, deca su duboko iskrena. On je bio moj mali duhovni vodič na tom planu. Što se mene tiče, položio sam njegov test i to je najbolje što sam mogao – istakao je u jednom intervjuu glumac.


Iste godine kad je raskinuo s Luijevom majkom, Hardi je na setu serije "Orkanski visovi" sreo glumicu Šarlot Rajli, a par se venčao godinama kasnije, 2014. Zajedno su dobili dvoje dece, jedno 2015. i jedno 2018. Ipak, ni njihov pol nije stopostotno poznat javnosti, kao ni imena.

 

BONUS VIDEO

Premijera filma Megdan 

 

makonda-tracker