nerazdvojni, ali oprezni

"Šunjaju se okolo" da ih ne bi uhvatili zajedno: Udata devojka slavnog glumca se razvodi, a ovo su detalji njihove veze

0

Dok je Hju Džekmen još prošle godine saopštio da se razvodi posle skoro tri decenije ljubavi, njegova nova devojka je pre nekoliko dana podnela zahtev da prekine svoj brak, a izvori bliski paru kažu da su oni "sto posto zaljubljeni".

Saton Foster i Hju Džekmen navodno su u srećnoj vezi
Saton Foster i Hju Džekmen navodno su u srećnoj vezifoto: Lev Radin/PACIFIC PRESS / Sipa Press / Profimedia

Slavni glumac Hju Džekmen, jedan od najpopularnijih u Holivudu, koji se u septembru 2023. razveo od supruge Debore Li Furnes, kojom je bio oženjen 27 godina, navodno uživa u svojoj novoj ljubavi.


Svetski mediji spekulišu već neko vreme o njegovoj vezi s glumicom Saton Foster, s kojom je on počeo da sarađuje dok je još bio u braku, 2022. godine.

 

Prema najnovijim vestima, i ona je rešila da stavi tačku na svoj brak, a ranije ove nedelje podnela je zahtev za razvod od scenariste Teda Grifina, s kojim je 2017. usvojila ćerku Emili.

Izvori bliski paru sada su otkrili za Page Six detalje veze jednog od donedavno najpoželjnijih oženjenih muškaraca na planeti.


Oni sve svoje slobodno vreme provode zajedno – kaže neimenovani izvor. – Oni su običan par, ali samo drže do privatnosti.

 

Hju Džekmen i Saton Foster upoznali su se krajem 2021. godine
Hju Džekmen i Saton Foster upoznali su se krajem 2021. godinefoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Anonimna osoba dodaje i da su Hju i Saton "nerazdvojni", trude se da ih ne primete zajedno i "šunjaju se okolo".


Prve glasine o neobično prisnom odnosu Hjua Džekmena i Saton Foster pojavile su se još 2022, kada su oni zajedno radi na brodvejskom mjuziklu The Music Man, ali glumac se često pojavljivao u društvu supruge Debore Li Furnes, s kojom je bio u braku od 1996. i usvojio dvoje dece, sina Oskara i ćerku Avu.


Oni su igrali pomenutu predstavu od decembra 2021. do januara 2023. godine, a Džekmen i njegova supruga Debora su u septembru 2023. saopštili da se razvode. Odmah su se pojavili tračevi da se Australijanac viđa s koleginicom, jer su na javnim mestima uvek izgledali veoma blisko, a nakon što je i Saton Foster odlučila da se razvede, malo ko ima dilemu jesu li Džekmen i ona zaista u vezi.

 

Hju Džekmen i Saton Foster na brodvejskom događaju koji je imao za cilj da podigne svest o važnosti usvajanja kućnih ljubimaca
Hju Džekmen i Saton Foster na brodvejskom događaju koji je imao za cilj da podigne svest o važnosti usvajanja kućnih ljubimacafoto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Oni su sto posto zajedno, zaljubljeni su i žele da zajedno provedu ostatak svojih života – rekao je jedan izvor ranije, nakon što su se prve glasine o ovoj vezi pojavile krajem 2023.


Još uvek su zajedno – istakao je ove nedelje neimenovani izvor. – Trude se da sakriju, ali to je opštepoznato.

 

 

BONUS VIDEO

Najpoznatiji razvodi domaće javne scene

 

makonda-tracker