ljubavni trougao

On nasmejan sa bivšom, a ona – nikad lepša! Osvetničko izdanje Džej Lo za neprijatan susret sa Benom i Džen Garner

0

Sve oči bile su uprte u njih.

Osveta se služi hladna i Dženifer Lopez to zna
Osveta se služi hladna i Dženifer Lopez to znafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata po svojoj eleganciji i zvezdanoj karijeri Dženifer Lopez uspela je da izbegne potencijalno neprijatnu situaciju kada su se ona, njen bivši suprug Ben Aflek i njegova prva supruga Dženifer Garner našli na istom događaju u Brentvudu u petak.

 

Iako su svi prisustvovali istom događaju, Lopezova je vešto izbegla susret sa doskorašnjim partnerom, sa kojim je nedavno okončala dvogodišnji brak.

 

Pevačica i glumica, koja trenutno radi na velikom povratku nakon razvoda, bila je u društvu svoje šesnaestogodišnje ćerke Eme i nekoliko prijatelja.

 

Njeno prisustvo na događaju dolazi samo dva meseca nakon što je podnela zahtev za razvod od Afleka, i to na dan njihove druge godišnjice braka, što je dodatno pojačalo dramu oko njihovog raskida.

 

Za ovaj večernji izlazak, Lopez je zablistala u modernom svetlosivom kombinezonu, strukiranom kaišem, koji je istakao njenu figuru peščanog sata.

 

Kombinezon je upotpunila parom otvorenih nude salonki, dok je njena duga kosa u blagim talasima padala niz ramena, dajući joj sofisticiran, ali opušten izgled.

 

Njena torbica smeđe boje bila je diskretan, ali efektan dodatak, dok je svedeni nakit u vidu nekoliko prstenova naglasio minimalizam njenog stajlinga.

 

U isto vreme, Ben Aflek je bio viđen u istom delu Brentvuda, u pratnji svoje bivše supruge Dženifer Garner i njihovog deteta.

 

1 / 7 Foto: SPOT-CelebrityLivin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aflek je izgledao opušteno u svetloplavim farmerkama, crvenoj košulji sa printom i tamnocrvenoj jakni. Garner je takođe zadržala ležeran izgled, noseći farmerke, crni džemper i šal, dok su oboje delovali posvećeni svojoj deci tokom porodičnog izlaska.

 

Ovaj događaj dolazi u trenutku kada su svi oči uprte u Lopezovu nakon njenog nedavnog intervjua, u kojem je prvi put otvoreno govorila o raskidu sa Aflekom.

 

U razgovoru za magazin Interview, pevačica je priznala da je raskid bio veoma težak, opisujući ga kao "tužan" i "strašan".

 

Takođe otkrila je da joj je trebalo vreme da ponovo pronađe sebe pre nego što uđe u novu vezu, ističući da je neophodno biti zadovoljan i stabilan na sopstvenom putu pre nego što možeš da uđeš u ispunjenu vezu.

 

Dženiufer i Ben dali su drugu šansu ljubavi posle 20 godina, ali ni ovoga puta nije uspelo
Dženiufer i Ben dali su drugu šansu ljubavi posle 20 godina, ali ni ovoga puta nije uspelofoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

– Morate biti zdravi. Morate biti celoviti ako želite nešto što je celovito. Morala sam da dokažem sebi da mogu to – rekla je ona.

 

Što se tiče njenog braka sa Aflekom, Lopez je bila jasna – nema kajanja.

 

– Nijedne sekunde se nisam pokajala. To ne znači da me skoro nije uništilo – iskreno je priznala i dodala da trenutno nije u potrazi za novim partnerom.

 

Emotivno je prokomentarisala da je njihov raskid bio "neverovatno težak" i da se osećala "usamljeno, nepoznato i očajno."

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker