ne mari ona mnogo

Nestašluk Dženifer Lopez o kojem bruji svet! Video otkriva šta je to što Ben u njihovom braku nije mogao da istoleriše

0

Ovaj video lepe Džej Lo veoma brzo je postao viralan 

DŽEJ LO VOLI DA FLERTUJE SA DRUGIM MUŠKARCIMA
DŽEJ LO VOLI DA FLERTUJE SA DRUGIM MUŠKARCIMA foto: Instagram / j.lo

Ben Aflek i Dženifer Lopez odlučili su da stave tačku na svoj brak. Kao povod pevačica je navela nepomirljive razlike, a mnogi smatraju da samo Ben više nije mogao da podnese njenu slavu i popularnost.

 

Ipak, više puta u javnosti Lopezova je bivsla uhvaćena u nepristojnim situacijama, a ona u kojoj, kao se navodi, očijuka sa di-džejem obišla je ceo svet.

 

Mnogima je bilo simpatično kako je didžej reagovao na "nabacivanje" lepe Dženifer, a onaj kome definitivno ništa tu nije bilo ni slatko ni smešno bio je Ben Aflek.

Njegov pogled na suprugu koja se meškolji, blago plezi, i gleda u di-džeja koji stoji iza njegovih leđa samo što ne kaže, aman ženo smiri se, šta ti je... Ipak, ostao je na visini zadatka i ni jednim svojim potezom nije želeo da ovoj situaciji daje na značaju.

 

Ipak, sigurno je da je u njihovom domu nakon ovoga bilo razgovora, a možda i prepirke zbog njenog poprilično slobodnog ponašanja. 

Iako je video nastao pre više od godinu dana ponovo je postao viralan nakon što se saznalo da se par razvodi. Bez potpisanog predbračnog ugovora, sve kao da ukazuje da će ovaj proces biti dug i komplikovan, obeležavajući još jedno poglavlje u ljubavnom životu pevačice, koja je već tri puta prošla ovaj težak put.


Dženifer Lopez je u avgustu podnela zahtev za razvod od Bena Afleka u Los Anđelesu, i -- uprkos nekim javno objavljenim iskazima naklonosti prošlog meseca -- otuđeni par i dalje planira da se razvede nakon dve godine braka.

DŽEJ LO JE IZGLEDA PREVIŠE SLOBODNA ZA BENA
DŽEJ LO JE IZGLEDA PREVIŠE SLOBODNA ZA BENA foto: LXXVI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, sve sa njima je komplikovano.

 

To je zato što su Aflek i Lopez odlučili da se venčaju 2022. bez potpisivanja predbračnog ugovora, dogovora koji predviđa ko šta dobija u slučaju razvoda kako se proces ne bi odugovlačio i povredio one koji su umešani u njega. S obzirom na nedostatak predbračnog ugovora u ovom slučaju, mnogi stručnjaci očekuju da će Lopezovo odvajanje od Afleka postati gadno - ako već nije.

 

Iako će trebati neko vreme da se njihov razvod rasplete, čini se da Lopez prihvata život bez Afleka. Biće teško, ali Lopez daje do znanja da ju je ovo iskustvo promenilo na bolje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Da li naša pevačica više liči na Šakiru ili Džej Lo?

 

makonda-tracker