(VIDEO)

Situacija je jeziva, a on –nasmejan! Glumac uhvaćen u uznemirujućem trenutku na žurki Didija Kombsa

0

Popularni glumac i komičar nije komentarisao slučaj njegovog bliskog prijatelja Šona Kombsa, ali je pokušao da se odbrani jednom rečenicom.

Kevin Hart je neprestano na meti paparaca zbog bliskosti s Kombsom
Kevin Hart je neprestano na meti paparaca zbog bliskosti s Kombsomfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok napreduje istraga slučaja protiv Šona Kombsa, posrnulog hip-hop mogula poznatijeg pod pseudonimima Paf Dedi i Pi Didi, i muzička industrija i Holivud ostaju nemi na optužbe protiv njega.


One se već broje u desetinama, a u pitanju su tvrdnje o silovanju, seksualnom zlostavljanju, seks trafikingu, reketiranju, drogiranju ljudi radi seksualnog iskorišćavanja, a jedna od prijava odnosi se na slučaj u kom je žrtva imala devet godina.


Iako su bili vrlo glasni hvaleći zabave Pi Didija Kombsa, za koje se sada ispostavlja da su često završavane orgijama u kojima nisu svi bili svesni šta rade niti dali pristanak, glumci, pevači i moćnici koji su prisustvovali čuvenim "belim žurkama" sada su nemi.

Reakcija Kevina Harta na pitanje paparaca o Šonu Kombsu


Jedan od onih čija se reakcija pažljivo čeka jeste i glumac i komičar Kevin Hart, koji je godinama bio blizak prijatelj s Kombsom i jedan od njegovih redovnih gostiju. Njega paparaci proganjaju od sredine septembra, kada je reper uhapšen u Njujorku, a pre nekoliko dana su mu dobacili pitanje seća li se da je video bebi ulje kad je bio domaćin Didijeve zabave.

 

Kevin Hart ispred jednog restorana u Los Anđelesu
Kevin Hart ispred jednog restorana u Los Anđelesufoto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kad sam ja bio domaćin? Pogrešnoj osobi postavljaš pogrešno pitanje – prokomentarisao je kratko glumac.


Kevin je na ivici i ne priča mnogo ovih dana – rekao je za Daily Mail nedavno izvor blizak glumcu.

Snimak Kevina Harta na Didijevoj žurki


U međuvremenu, društvenim mrežama širi se uznemirujući snimak nastao na jednoj od pomenutih zabava čija je glavna zvezda upravo Kevin Hart.


Re je o snimku iz 2010. godine, na kom se vidi kako se holivudski glumac provodi, dok jedna devojka iza njega sedi u kadi.

 

U jednom trenutku, ona shvata da joj gori kosa, na šta Hart prasne u smeh umesto da joj pomogne.

 

 

BONUS VIDEO

Dokazivanje silovanja bez materijalnih dokaza

 

 

makonda-tracker