nije nameravao

Slavni glumac slučajno priznao da se oženio koleginicom? Fanovi su potpuno "odlepili" nakon ove izjave – i imaju razloga

0

Poznati holivudski par voli se već 7 godina.

Da li su se zaista venčali?
Da li su se zaista venčali?foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Hoakin Finiks (49) u srećnoj je vezi sa koleginicom Runi Marom već godinama, a svoju ljubav obelodanili su 2017.

 

Samo dve godine kasnije aktuelni "Džoker" verio je svoju izabranicu, sa kojom je u međuvremenu dobio i dvoje dece.

 

Sada se spekuliše da se par možda u tajnosti i venčao i to zbog jedne Finiksove nesmotrene izjave.

 

Naime, glumac je nedavno gostovao u podkastu "Talk easy with Sam Fragoso", a u razgovoru sa voditeljem osvrnuo se na raznorazne teme.

 

Između ostalog, tema razgovora bio je i čuveni Oskar kojim je nagrađen 2020. godine, te govor koji je prilikom uručivanja istog održao na bini.

 

On je istakao kako su mu u osmišljavanju zahvalnice pomogle njegova "majka i supruga", a kako ne bi bilo zabune, u nastavku je svoju ženu nazvao i vlastitim imenom.

 

Upravo od tog trenutka fanovi su ubeđeni da su se Finiks i Runi Mara venčali u tajnosti, a da mu je sada to potpuno slučajno izletelo tokom razgovora sa Semom Fragosom.

 

Hoakin i Mara vole se već godinama
Hoakin i Mara vole se već godinamafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumački par upoznao se još 2012. na setu filma "Gladijator", kako bi se nakon toga tek ponovo sreli na snimanju ostvarenja "Marija Magdalena".

 

Svoju vezu ozvaničili su 2017. da bi se dve godine kasnije verili, a 2020. na svet je došlo njihovo prvo dete, sin River, kom su ime dali po glumčevom prerano preminulom bratu.

 

Četiri godine kasnije dobili su i drugo dete, a tokom aktuelne promocije najnovijeg nastavka iz serijala filmova o Džokeru, glumica je svom partneru najveća podrška.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

makonda-tracker