neočekivano!

"Možeš bežati, ali se ne možeš sakriti!" Pevačica od koje baš niko to ne bi očekivao upletena je u gnusne optužbe

0

Slavna pevačica odmah se oglasila povodom optužbi da ima veze sa slučajem Paf Dedija.

Pink se našla na meti negativnih komentara kada je otkriveno da je obrisala profil na društvenoj mreži Iks
Pink se našla na meti negativnih komentara kada je otkriveno da je obrisala profil na društvenoj mreži Iksfoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica Ališa Bet Mur, mnogo poznatija kao Pink, nedavno se našla na meti osuda kada je otkriveno da je obrisala svoj profil na društvenoj mreži Iks.

 

Naime, korisnici društvenih platformi su primerili da je to povezano s hapšenjem posrnulog muzičkog mogula Šona Kombsa, poznatog kao Paf Dedi, odnosno Pi Didi. Ona nije jedina koja je ostala bez naloga na Iksu, jer je svoj profil uglasio i reper Ašer, koji je poznat kao muzičar koji je u mladosti stvarao kao Kombsov pulen.

 

Baš zato su mnogi bili iznenađeni postupkom pevačice, pa su je neki fanovi na društvenim mrežama odmah "upleli" u optužbe.

 

 

Ašer je prvi kog sam video da je pobrisao objave sa Iksa, a to je uradila u Pink! Možemo zaključiti da je to: 1) vezano s Didijevim padom i 2) isplivaće svašta... Samo čekajte — piše jedan korisnik, a u drugoj ojavi se se navodi: — Pink i Ašer su oboje obrisali objave na Iksu kad je uhapšen Didi. Možeš bežati, ali se ne možeš sakriti.

 

Ipak, ona je istakla da njeno brisanje profila nema apsolutno nikakve veze s Ašerom, niti sa celokupnom pričom u vezi sa Didijem, te je podsetila da je njen nalog deaktiviran već više od šest meseci, a razloge brisanja ostavila je za sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

 

 

Ne znam zašto sam postala naslov nedelje, ali obrisala sam svoj Tviter 6. februara!!! Nema istine u glasinama koje se šire. Iako sam upoznavala ljude usputno, nemam veze ni sa kim od njih — napisala je na Instagramu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

IMAO SAM VELIKE POTRESE U ŽIVOTU! Branislav Lečić otvorio dušu: Optužbe Danijele Štajnfeld su nešto NAJGORE ŠTO MI SE DESILO

 

makonda-tracker