blistaju

Odala se slučajno – u razgovoru s premijerom Francuske: Slavna pevačica se verila posle 4 godine ljubavi

0

Na snimku koji je predsednik Vlade Francuske podelio na društvenoj mreži TikTok fanovi muzičke dive primetili su iznenađujući detalj.

Lejdi Gaga u Parizu pred nastup na otvaranju Olimpijskih igara
Lejdi Gaga u Parizu pred nastup na otvaranju Olimpijskih igarafoto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U Parizu su u petak otvorene 33. Olimpijske igre, a sve je počelo spektakularnom ceremonijom otvaranja, na čijem smo početku imali priliku da vidimo nezaboravan nastup američke pop senzacije Lejdi Gage.


Popularna pevačica i glumica izvela je "Mon Truc en Plumes", pesmu Zizi Žanmer, u fantastičnom kostimu koji je za nju izradila francuska modna kuća Dior, a Gaga je ostala u Parizu i tokom takmičenja.


Ona je juče viđena na trci kraj bazena, a tom prilikom je razgovarala s premijderom Francuske Gabrijelom Atalom, kom je, kako su zabeležile kamere, svog dečka Majkla Polanskog predstavila kao – verenika.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Lejdi Gaga, čije je pravo ime Stefani Džermanota, prvi put je dovedena u vezu s Polanskim 2020. godine, kada su fotografisani tokom poljupca na novogodišnjoj žurki u Las Vegasu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Već nekoliko nedelja kasnije počeli su zvanično da se pojavljuju kao par i proveli vikend u Majamiju tokom Superboula, a ona je počela da deli i njihove zajedničke fotografije.


Od tada je Polanski uvek bio uz Lejdi Gagu u važnim trenucima, poput inauguracije američkog predsednika Džoa Bajdena, na kojoj je pevačica nastupila. Izvori bliski pevačici već neko vreme tvrde da su oni "već kao par u braku" i da ne žure da se venčaju.

 

Verenik Lejdi Gage je, inače, direktor Fondacije "Parker" i diplomac Harvarda, a ovo je treći put da je pevačica rekla "da". Najpre se verila s Tejlorom Kinijem, a potom s Kristijanom Karinom.

 

Podsetite se nastupa Lejdi Gage na otvaranju OI u Parizu.

 

BONUS VIDEO

Srbija-Amerika na OI

 

makonda-tracker