zanimljivo!

Zašto je Kijanu Rivs došao baš u Srbiju? Nije gluma u pitanju, a lista njegovih želja tokom boravka (ni)je iznenađenje

0

Holivudski superstar Kijanu Rivs stigao je u Srbiju, a zanimljivo je šta je sve tražio tokom svog boravka u zemlji.

Kijanu Rivs je gost u Srbiji
Kijanu Rivs je gost u Srbijifoto: Porsche/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna holivudska zvezda Kijanu Rivs doputovao je u Srbiju!

 

Kijanu će boraviti u Kragujevcu, a povod njegovog dolaska na Balkan nije gluma, niti promovisanje nekog novog filma, već — muzika!

 

Naime, Rivs je u Kragujevac  stigao kao bas gitarista alternativnog rok benda Dogstar, koji ima tri člana i postoji od 1991. godine: Kijanu svira bas gitaru, Robert Mejlhaus bubnjeve, a Bret Domrouz gitaru.

 

Kako i svaka zvezda, Kijanu je imao tzv. rajder listu za svoje gostovanje na Arsenal festu, ali je prilično skromna za jednog tako slavnog čoveka.

 

Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čisti led, čisti toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendove, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajno da se nađe u rajderu  istakla je Maja Cvetković, članica grupe E-play i organizatorka Arsenal festa za emisiju "Eksploziv".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dogstar (@dogstarband)

 

Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri... —

 

Jednu veću stavku čini sekjuriti. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca — ispričala je ona.

 

To zaista ne čudi, jer Holivud zna da je Kijanu Rivs jedan od najskromnijih glumaca, a poznata je njegova humanitarnost.

 

Kijanu Rivs sa svojom devojkom Aleksandrom Grant
Kijanu Rivs sa svojom devojkom Aleksandrom Grantfoto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

 

Kijanu Rivs je prilično skroman, ne voli popularnost i jako je neposredan. Kada su ga pitali šta je za njega sreća, on je odgovorio:

 

Ležati u krevetu sa svojom ljubavi, voziti bicikl, baviti se sportom, provoditi vreme s prijateljima, razgovarati, učiti… Zemlja, pesak, porodica s čašom vina i izvrsnom hranom, srećna vest, polet, požuda. Volim da budem u pustinji, u prirodi i da provodim vreme na izvanrednim mestima u prirodi, da visim s drveta ili da se valjam po zemlji, družim se sa svojom porodicom i svojim sestrama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Bajaga na Arsenal festu

 

makonda-tracker