neverovatno

Potez Kijanua Rivsa koji će podgrejati teorije da je – vampir: Najnovije fotografije slavnog glumca gledaćete u neverici

0

Slavni glumac viđen je snimanju svog novog filma i danas svi prenose ove fotografije, a jedan pogled na njih pokazuje zašto

Kijanu Rivs na premijeri filma 'Džon Vik 3' u Berlinu 2019.
Kijanu Rivs na premijeri filma "Džon Vik 3" u Berlinu 2019.foto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Holivudski glumac Kijanu Rivs (59) od početka karijere važi za miljenika ženskog dela publike, a on odbacuje imidž zavodnika i uživa u svojoj dugogodišnjoj ljubavi s Aleksandrom Grant.


Ipak, to ne sprečava milione širom sveta da uzdišu za njim, a nakon njegove najnovije transformacije – ponovo je svetska tema broj jedan.


Harizmatična zvezda serijala "Džon Vik" trenutno radi na svom novom filmu "Outcome", a na setu je Kijanu viđen u izdanju koje je dobro poznato njegovim obožavateljkama.

Naime, on se ošišao i skratio bradu nakon što je godinama imao vrlo gustu, podužu bradu i dužu kosu, a mnoge je podsetio na to kako je izgledao krajem devedesetih, kada je očarao svet u "Matriksu".

 

Kijanu Rivs u septembru puni 60 godina
Kijanu Rivs u septembru puni 60 godinafoto: CPR/D.sAnchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kako je moguće da je prošlo 25 godina od 'Matriksa'?", "Za ovog čoveka vreme stoji", "O, ne, vraća se teorija da je Kijanu Rivs vampir"... neki su od komentara.


Glumac je, inače, jedan od onih koji se ne menjaju previše fizički iako prolaze decenije njihove karijere i popularnosti, zbog čega kruže bizarne tvrdnje da je "vampir" i "besmrtan". Posebno je to slučaj zbog portreta Karla Velikog, franačkog kralja iz 8. veka, i francuskog glumca Pola Muna iz 19. veka, koji otkrivaju da Rivs prilično liči na njih.

I sam Kijanu Rivs šalio se na račun ovih teorija zavere, a kada je voditelj Džimi Falon 2017. sugerisao da je glumac besmrtan, on je prokomentarisao:


Svi smo mi zvezdana prašina. Vidim sličnost u očima, nosu... Brkovima, bradi, jagodičnim kostima, čelu...

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Holivudski glumac u Pulsu Srbije

 

makonda-tracker