i to je moguće

Nisu bili zajedno i sve se desilo – slučajno! Čuveni glumci su već 31 godinu u BRAKU koji nisu planirali

0

Kako je moguće venčati se slučajno, pitate se? Za sve je kriv režiser filma "Kum" i to što se glumci nisu previše interesovali šta se dešava oko njih

Kijanu Rivs i Vinona Rajder u filmu 'kako uhvatiti neženju?'
Kijanu Rivs i Vinona Rajder u filmu "kako uhvatiti neženju?"foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Holivudski glumac Kijanu Rivs važi za miljenika dama već decenijama, a on nikada nije bio zavodnik, niti je često menjao partnerke.


Već godinama je u skladnoj vezi sa osam godina mlađom umetnicom Aleksandrom Grant, s kojom je javno viđen tek nekoliko puta, a uvek su izgledali zadovoljno.


Međutim, malo je poznato da je Rivs, iako je u stabilnoj vezi, oženjen drugom ženom, i to po pravoslavnim običajima. Štaviše, ni sam toga neko vreme nije bio svestan!

 

Naime, dok je s koleginicom Vinonom Rajder snimao film "Drakula", njih dvoje su se zaista venčali. Kako je ispričao režiser Frensis Ford Kopola, u sceni venčanja njihovih likova nije bio glumac, već je obred izveo pravi sveštenik.

 

Vinona Rajder i Kijanu Rivs u filmu 'Drakula'
Vinona Rajder i Kijanu Rivs u filmu "Drakula"foto: American Zoetrope/ Columbia Pict / AFP / Profimedia

Na snimanju je obavljena ceremonija crvenog venčanja s rumunskim sveštenikom. To su mi potvrdili i Vinona i Kopola. Tako da smo, izgleda, pred Bogom u braku – rekao je Kijanu Rivs za magazin Esquire jednom prilikom.


I Vinona Rajder je potvrdila da je udata za Rivsa.


Stvarno smo se venčali! Kunem vam se da se ne šalim. Venčali smo se i u stvarnosti. Kopola je za scenu venčanja angažovao pravog rumunskog sveštenika, sve je urađeno po protokolu. Mislim da smo u braku – ispričala je u intervjuu za Entertainment Weekly.

 

Vinona Rajder i Kijanu Rivs u filmu 'Drakula' (1992)
Vinona Rajder i Kijanu Rivs u filmu "Drakula" (1992)foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Kijanu je otkrio i da od Vinone ponekad dobije poruku "Ćao, mužu" i da je dugo mislio da se ona šali, da bi mu Kopola rekao da su oni zapravo supružnici.

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA: Simonida Milojković

 

makonda-tracker