njegov ponos

Obožavateljke kažu – "ružnija verzija Ričarda Gira": Slavni glumac s najstarijim sinom na crvenom tepihu u Kanu

0

Ričard Gir došao je na kansku premijeru sa svojim prvencem, koji fizički podseća na svoju majku, ali fanovi čuvenog glumca kažu da ipak ne može da se uporedi sa svojim prelepim roditeljima

Ričard Gir s najstarijim sinom Homerom na 77. Kanskom festivalu
Ričard Gir s najstarijim sinom Homerom na 77. Kanskom festivalufoto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

Američki glumac Ričard Gir (74) ovih dana boravi u Kanu, gde je sinoć prisustvovao premijeri filma "Oh, Kanada", održanoj u okviru 77. Kanskog festivala.


On je na crveni tepih stigao u društvu 33 godine mlađe supruge Alehandre Silve i sina Homera (24), a ovo je retka prilika da na nekom javnom događaju vidimo najstarijeg sina holivudskog veterana.


Homer je bio odlično raspoložen i nasmejan pozirao sa ocem i maćehom, a bio je veoma elegantan u klasičnom crnom odelu, beloj košulji i sa crnom leptir-mašnom.

 

Homer Gir, najstariji sin Ričarda Gira, s maćehom Alehandrom Silvom
Homer Gir, najstariji sin Ričarda Gira, s maćehom Alehandrom Silvomfoto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

Ipak, komentari Girovih obožavateljki nisu sjajni, pa se mogu pročitati komentari da on, iako liči na svoju prelepu majku, nije ni blizu lepotana kakav je u mladosti bio njegov otac, da je "ružnija verzija Ričarda Gira", da deluje kao neko ko ne pripada ovom događaju, da mu "genetika nije bila naklonjena"...

Ričard Gir dobio je Homera 2000. godine, tokom ljubavi s Bondovom devojkom Keri Lauel, s kojim je imao dugu ljubav i buran razvod. On je dobio ime Homer po glumčevom ocu, srednje ime Džejms po Kerinom, a budući da je Gir posvećeni budista, dao je sinu i tibetansko ime Džigme.

 

Homer Gir, najstariji sin Ričarda Gira, na 77. Kanskom festivalu
Homer Gir, najstariji sin Ričarda Gira, na 77. Kanskom festivalufoto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

Glumac je bio predan otac Homeru, pa su ga u sinovljevom detinjstvu često viđali kako se igra s njim u parkovima u Njujorku, a i danas provode mnogo vremena i putuju zajedno.


Kako je glumac istakao u jednom intervjuu, njegova porodica uopšte nije svesna kakva je on zvezda, a to uključuje i njegovog sina, koji zapravo nije gledao tatinih mnogo filmova.


On to uopšte ne razume – istakao je Gir. – Veoma mu je teško da me gleda na ekranu jer, čak i kada igram neke ekstremne likove, ja sam još uvek njegov otac i teško mu je da se unese u priču.

 

Ričard Gir s malim Homerom u Njujorku
Ričard Gir s malim Homerom u Njujorkufoto: Steve Connolly / Shutterstock Editorial / Profimedia

On je, inače, otkrio i da je Homer počeo da glumi, piše i režira filmove, pa sada imaju još nešto zajedničko.

 

Ričard Gir, pored Homera, ima još dvojicu sinova, koje je dobio s Alehandrom Silvom. Par je najpre 2019. dobio sina Aleksandera, a 2020. na svet je stigao još jedan dečak čije ime još uvek nije objavljeno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Američki glumac napustio Holivud i došao u Srbiju

 

makonda-tracker