nije tako jednostavno...

Pravila se da ne može da je se seti, a sad je u lovu na njenu ulogu: U kakvim su odnosima Džej Lo i Dženifer Garner?

0

Dve imenjakinje i najveće ljubavi Bena Afleka navodno se slažu dobro, ali ima detalja koji sugerišu da nije sve tako kako deluje...

Dženifer Lopez i Dženifer Garner navodno odlično funkcionišu zajedno
Dženifer Lopez i Dženifer Garner navodno odlično funkcionišu zajednofoto: EPA / EFE/ALLISON DINNER, EPA-EFE / DAVID SWANSON

Holivudski glumac Ben Aflek u braku je s latino divom Dženifer Lopez od 2022, na ogromnu radost njihovih fanova, koji su ih početkom dvehiljaditih obožavali kao najpopularniji slavni par sveta.


U međuvremenu su imali nekoliko manjih i većih ljubavi, izgradili porodice, a danas su njihovi bivši supružnici deo njihovih života zbog dece koju dele s njima.


Tako Ban Aflek mora da viđa pevača i glumca Marka Entonija, s kojim Džej Lo ima sina Maksa i ćerku Eme, dok je Dženifer često u kontaktu sa svojom imenjakinjom i slavnom holivudskom glumicom Dženifer Garner.

Aflek je s njom bio u braku od 2005. do 2018. godine, a poznato je da bila u pitanju velika ljubav i da je Garnerova davala glumcu mnogo prilika i da je godinama pokušavala da spase njihov brak.


U kakvim su odnosima Dženifer Garner i Džej Lo?


Kako osobe bliske Afleku i njegovoj bivšoj supruzi ističu za Daily Mail, oni su "trenutno najbolja verzija sebe" i daju prioritet onome "što je najbolje za njihovu decu".

 

Dženifer Garner
Dženifer Garnerfoto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Ben i Džen su konačno došli do tačke u kojoj je zajedničko roditeljstvo glavni cilj za oboje, a znaju da bi bila velika greška da tome dodaju bilo kakvu dramu – ističe anonimni izvor. – Džen želi Benu sve najbolje i zaista brine o njemu. Sviđa joj se što je sa Džej Lo, jer ga ona drži čvrsto na zemlji i odvraća ga od poroka koje je imao.


Dženifer i glumac imaju troje dece – Sema, Vajolet i Serafine, koja se nedavno predstavila novim imenom Fin, a oni su u sjajnim odnosima s decom Dženifer Lopez. Porodica je često na okupu, a Džej Lo i Garnerova su zajedno obeležavale mnoge važne datume.


Još uvek nisu mnogo pričale jedna o drugoj javno, a ovih dana društvenim mrežama kruži snimak na kom Džej Lo u emisiji slavne Elen Dedženeres u izazovu da nabroji slavne žene s kojima deli ime ne pominje upravo Dženifer Garner i kaže samo: "O", kada je voditeljka podseti na nju.

 

Ipak, u pitanju je snimak star više od pet godina, iz dana pre nego što se ona pomirila s Aflekom.


Štaviše, spekulisalo se da i da se njena ljubav s Aflekom prvi put završila upravo zato što se on zaljubio u Dženifer Garner, što niko od njih nikad nije potvrdi.


Novonastala situacija je, po svemu sudeći, zbližila ove rivalke.


Dženifer, Džen i Ben već neko vreme imaju odličan odnos – rekao je početkom godine izvor za Us Weekly. – Znaju da će morati da provode mnogo vremena zajedno na raznim događajima, na školskim predstavama, utakmicama itd.

 

Dženifer Lopez posle ručka s Metom Dejmonom i njegovom ženom
Dženifer Lopez posle ručka s Metom Dejmonom i njegovom ženomfoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, iako sve deluje idealno, čini se da postoje neke sitnice koje bi mogle da poljuljaju ovo novoizgrađeno prijateljstvo. Naime, mediji su u februaru javili da je Dženifer Garner u pregovorima da igra u Netfliksovom trileru "Životinje", koji će režirati Ben Aflek i njegov najbolji prijatelj Met Dejmon.

 

Sada se, međutim, spekuliše da je i Džej Lo zainteresovana za istu ulogu, a pre nekoliko dana je viđena na ručku s Dejmonom i njegovom suprugom Lusijanom Baroso...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker