zahvalna je fanovima

Više ne kriju svoju ljubav: Popularna glumica nakon priznanja da je zaljubljena u ŽENU, objavila prvi poljubac (FOTO)

0

Glumica Rebel Vilson je bila u centru pažnje nakon što je uspela da prepolovi svoju telesnu težinu, a nakon toga je priznala da je gej, što je naišlo na brojne različite komentare.

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Rebel Vilson podelila je fotografiju za koju je pozirala sa svojom devojkom Ramonom Agrumom i napisala na Instagramu da je "možda sve što joj je bilo potrebno za sve ovo vreme bila Diznijeva princeza".

 

Dosada nije bilo poznato da li je glumica imala veze sa ženama, a njena veza sa milionerom Džejkobom Bušom je bila medijski ispraćena.

 

Rebel je prošla kroz težak period nakon što se "autovala". Naime, australijski list Sydney Morning Herald kontaktirao je s njom jer su imali informaciju da je gej i zatražio njen komentar. Glumica je odmah potom objavila pomenutu fotografiju, na šta su ove novine reagovale člankom u kom je osuđuju što je sama podelila jednu od najvažnijih i najosetljivijih stvari u životu — umesto da im prepusti da imaju svetsku ekskluzivu.

 

Sada je popularna glumica objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa svojom partnerkom i time pokazala da je negativni komentari ne zanimaju i da je srećna i zadovoljna

 

Rebel Vilson
foto: Instagram/printscreen

Rebel Vilson se nakon svega zahvalila fanovima na podršci i istakla da je bilo teško izboriti se sa celom situacijom, ali ona je ipak uspela.

 

 

makonda-tracker