nije mu bilo pravo

Prvo su ga prevarili, pa ga ISMEJALI! Džon Travolta se nije lepo proveo na Sanremu, a vrhunac svega je bio — Rasel Krou

0

Džon Travolta došao je na Sanremo, verovatno ne znajući da će ubrzo postati glavna zvezda festivala.

Ples Džona Travolte na Sanremu
Ples Džona Travolte na Sanremufoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Čuveni glumac Džon Travolta verovatno je najveća zvezda Sanrema, ali teško da je preterano zadovoljan zbog načina na koji se to desilo. Naime, glumac iz "Briljantina" i "Petparačkih priča" bio je gost na najvećem italijanskom događaju godine, kada je muzika u pitanju, a dočekan je ovacijama i uz toplu dobrodošlicu. Ipak, njegova pojava ubrzo je doživela preokret.

 

Nakon par pitanja, glumca su pitali da rekreira neke od svojim najčuvenijih plesnih pokreta, kao onaj čuveni iz Tarantinovog filma, ali onda je usledio hladan tuš za Travoltu.

 

Travoltu su poveli da nauči da odigra ples 'Il Ballo Del Qua Qua', takozvani ptičji ples (chicken dance), a on uopšte nije delovao zabavljeno.

Bacio je šešir koji je ličio na pačji kljun, koji su mu dali za performans, i delovao pomalo izgubljeno. Ipak, nije odbio da to uradi, naučio je pokrete i odigrao taj ples, čime je zabavio milione gledalaca.

 

Nakon toga, zabranio je italijanskoj televiziji, kako prenose strani mediji, da prenose slike ovog plesa, sudeći po lokalnim italijanskim medijima.

 

Voditelj šoua Amadeus tvrdi da je Travolta sve znao i da se složio sa tim. Drugi voditelj Fiorelo rekao je da je ovaj momenat bio "zastrašujuć", a komentari na društvenim mrežama nazivaju performans "sramotnim" i "ponižavajućim". 

 

Džon Travolta naučio je pokrete ptičjeg plesa i izveo ih u programu uživo
Džon Travolta naučio je pokrete ptičjeg plesa i izveo ih u programu uživofoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

 

Novozelanski glumac Rasel Krou takođe je bio deo Sanrema, gde je otkrio da ima italijansko poreklo. On je takođe iskoristio priliku da se našali na Travoltin račun.

 

Uprkos tvojim korenima, nemaš italijansko prezime — rekla je voditeljka Krouu, pa onda navela glumce: — Dikaprio, De Niro, Kopola... 

 

 

Potom je Rasel Krou dodao: — Travolta! — i počeo da imitira ptičji ples, dok su se svi smejali grohotom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

makonda-tracker