povratak na scenu posle skandala

"Da, URADILA SAM TO!" Glumica koji Srbi obožavaju prvi put posle izlaska iz zatvora otvoreno priznala da je kriva

0

Slavna glumica trenutno igra glavnu rolu u hit filmu, a ne krije da joj nije lako da se vrati poslu nakon što je odslužila zatvorsku kaznu

Felisiti Hofman je po prvi put najdirektnije priznala krivicu
Felisiti Hofman je po prvi put najdirektnije priznala krivicu foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Slavna američka glumica Felisiti Hofman, koju je Srbija zavolela u megapopularnoj seriji "Očajne domaćice", povodom svog novog filma "Hir" dala je intervju u kome je po prvi put otvoreno rekla da je kriva za prekršaj koji joj se stavlja na teret.

 

Tačnije, za nešto za šta je osuđena na dve nedelje zatvora (ali je puštena posle 11 dana), 250 sati društveno-korisnog rada i kaznu od 30.000 dolara. 

 

Felisiti Hofman  je proglašena krivom za zaveru radi mita odnosno prevare, pošto je platila 15.000 dolara kako bi njena ćerka imala bolje rezultate na prijemnom ispitu za koledž 2017. godine.

 

Felisti Hofman je osuđena na dve nedelje zatvora
Felisti Hofman je osuđena na dve nedelje zatvora foto: Profimedia, Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je i ranije pričala da nema opravdanja za to što je uradila i svima se izvinila zbog svog ponašanja. Međutim to je pravdala time da bi se osećala kao loša majka da nije to uradila, ali sada je po prvi put na najkonkretnije i najdirektnije priznala da je kriva. 

 

Idem kroz život sa tim. Da, uradila sam to. Crno na belo - jasna je bila glumica što se tiče njene krivice. 

 

- Ni na koji način ne bledi to što sam uradila, ali jednostavno dok se sve to dešavalo neki ljudi su bili ljubazni i saosećajni, a drugi nisu - kaže glumica, 

 

Na pitanje kako se oseća u vezi sa skandalom koji je godinama punio novine i TV emisije, ona odgovara pod kodnim imenom koje je tokom procesa dobila od  FBI - Versiti Bluz. 

 

Felisiti Hofman je Srpska publika zavolela u seriji Očajne domaćice, a ona je u braku sa poznatim glumcem Vilajom Mejsijem
Felisiti Hofman je Srpska publika zavolela u seriji Očajne domaćice, a ona je u braku sa poznatim glumcem Vilajom Mejsijem foto: Profimedia, JOSHUA REYNOLDS / UPI / Profimedia

- Mislite kako se oseća Versiti Bluz? Sve dok su moja deca i moj muž dobro, i ja se osećam dobro - kaže Felisiti Hofman, prenosi The Guardian.

 

A onda je malo promislila, pa je opet odgovorila na isto pitanje. 

 

- Zahvalna sam što sam ovde. Ali kako sam? To valjda još obrađujem -  preciznija je bila Hofmanova iz drugog puta. 

 

Felisiti Hofman priznaje da je jedva radila od kada je izbio skandal, ali da je srećna što uvek utehu može da pronađe u porodici. 

 

- Nedavno sam radila jedan pilot za ABC koji nije bio prihvaćen. Bilo je teško. Kao da je tvoj stari život umro i ti si umrla sa njim. Ja sam dovoljno srećna što imam porodicu, ljubav i sredstva, tako da sam imala gde da sletim - priznaje glumica.

 

Zbog toga joj još više znači uloga u filmu "Hir", u kom igra Pejdž, manijakalnu majku transrodnog sina. Ovo ostvarenje predstavlja oživljavanje anarhične komedije Tejlor Mek "Hir", koju je Njujork tajms nazvao jednim od 25 najuticajnijih dela posleratne kvir književnosti. 

 

Bonus video: 

 

Glossy redakcija - The Guardian 

makonda-tracker