strašno iskustvo

Počelo je bezazleno, a onda se našla NA IVICI SMRTI: Popularna glumica podelila potresnu ispovest o ODMORU IZ PAKLA

0

Nakon što je na odmoru osetila simptome upale krajnika, stanje glumice iz obožavane serije bilo je sve teže i teže

Ešli Park doživela je septički šok
Ešli Park doživela je septički šokfoto: ashleyparklady, Instagram

Američka glumica Ešli Park (32) , najpoznatija po ulozi Mindi Čen u Netfliksovoj seriji "Emili u Parizu", ima iza sebe uspešnu brodvejsku karijeru, ali sada su vesti o njoj preplavile medije iz tužnog razloga.


Glumica korejskog porekla podelila je, naime, na Instagramu detalje svoje borbe, zbog koje je bila na ivici smrti.


Kako je ispričala, zbog upale krajnika i gnojne angine doživela je septički šok, a infekcija se toliko proširila da je zahvatila više organa.

Dok sedim ovde, procesuiram sve i oporavljam se od prvih nedelja 2023, jedina reč koja mi pada na pamet je "zahvalnost" – istakla je Ešli. – Dok sam bila na odmoru u decembru, ono što je počelo kao tonzilitis preraslo je u kritičan septički šok, a infekcija je zahvatila nekoliko organa. Zahvalna sam što mi se zdravstveno stanje popravilo uprkos onome što nam je rečeno na početku.

 


Ona se zahvalila svom dečku Polu Formanu, s kojim igra u "Emili u Parizu", što je bio uz nju sve vreme dok se na Tajlandu, daleko od bilo čega što im je poznato, borila da preživi.


Najviše sam sahvalna Polu što je bio bezuslovno sa mnom kroz sve ovo. Umirio si moje strahove, držao me u kolima hitne pomoći, u tri strane bolnice, nedelju dana na intenzivnoj nezi, u strašnim urgentnim centrima, kroz bezbroj skeniranja, testova, injekcija, neopisiv bol i takvu konfuziju, dok smo bili sami na drugom kraju sveta, daleko od onih koje poznajemo – napisala je glumica. – Volim te, Pole. Više nego što mogu da objasnim.

 

Ešli Park i Pol Forman
Ešli Park i Pol Formanfoto: ashleyparklady, Instagram

Ešli se zahvalila i svim lekarima i medicinskim sestrama koji su neumorno radili da joj pomognu, kao i porodici, koja je sve vreme bila na vezi s njima.
Glumica je istakla da je bila u dilemi da li da podeli šta joj se dogodilo jer je "jš uvek u mukama oporavka".


Ali sada znam da sam bezbedna i na drugoj strani najgoreg – napisala je glumica, zahvalila se svima koji su izdvojili vreme da pročitaju njenu poruku i obećala da će biti dobro.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Sepsa u kombinaciji s infekcijom bubrega

 

makonda-tracker