ovo niste znali

Za 3 dana zaradio je 4,5 miliona evra! Džoni Dep ima novi posao i NIKAD ne biste pogodili šta je u pitanju

0

Pored toga što ga je gluma pretvorila u milionera i često nastupa s rok bendom, holivudski superstar može da se pohvali još jednim talentom koji donosi milione

Džoni dep je svoj hobi pretvorio u vrlo unosan posao
Džoni dep je svoj hobi pretvorio u vrlo unosan posaofoto: EPA / MICHAEL REYNOLDS

Američki glumac Džoni Dep ima iza sebe višedecenijsku uspešnu karijeru i mnogo nezaboravnih uloga, a poznato je da je uz to izvrstan gitarista.


Iako često nastupa sa svojom grupom Hollywood Vampires, gluma je njegov primaran izvor prihoda, a od skoro 100 filmova koje je snimio u svojoj bogatoj karijeri zaradio je ogromno bogatstvo.


Prema nekim podacima, on na svoje ime ima oko 150 miliona dolara, ali u poslednje vreme zarađuje ogromne svote na drugačiji način.


Mnogi ne znaju da holivudska zvezda ima mnogo više talenata, a nedavno je pronašao način da ih unovči!

 

Džoni Dep je, naime, nadaren slikar, a obično slika istaknute umetnike kojima se divi i zarađuje velike sume. Nedavno je za samo tri dana on prodao nekoliko svojih slika i zaradio čak 4,5 miliona dolara.

 


U pitanju je ograničena serija portreta glumaca Hita Ledžera i Rivera Finiksa, rege muzičara Boba Marlija, njegovog prijatelja i čuvenog pisca Hantera S. Tompsona...

 

Slike koje potpisuje Džoni Dep bile su u ponudi u Galeriji lepih umetnosti "Castle", u Kovent Gardenu, u Londonu, čiji je portparol izjavioi da je za pet dana rasprodato skoro sve što je bilo u ponudi.

 


Ostalo je još nekoliko portreta Ribera Finiksa – rekao je on.


Inače, reč je o drugoj izložbi "Prijatelji i heroji" koju je Džoni Dep organizovao u Engleskoj. Prva je bila vrlo uspešna i brzo rasprodata, a na njoj su ljubitelji umetnosti imali priliku da vide i pazare portrete Elizabet Tejlor, Ala Paćina, Kita Ričardsa, Boba Dilana...

 

 

BONUS VIDEO

Džoni Dep dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

 

makonda-tracker