a i pre benifer

Pričala je da je ODLIČAN u krevetu, ali da nije za vezu: Pre Dženifer Garner, Ben Aflek je ljubio slavnu OSKAROVKU

0

Upoznali su se na zabavi Harvija Vajnstina.

Zaboravljena ljubav Bena Afleka.
Zaboravljena ljubav Bena Afleka.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Glumica Gvinet Paltrou je tek raskinula veridbu sa Bredom Pitom za koga je tada mislila da ljubav njenog života.

 

Šest meseci nakon veridbe, njihova veza se završila, a kako je godinama kasnije ispričala, Gvinet je smatrala da je bila dete i da nije bila spremna za sve  to.

 

Iste te godine je upoznala Bena Afleka, na večeri koju je organizovao Harvi Vanjstin, a u narednom periodu su počeli da se zabavljaju.

Zajedno su glumili 1998. godine u "Zaljubljenog Šekspiru",  a onda su raskinuli 1999. godine.

 

Svoju vezu su obnovili dok su snimala film "Bounce", ali su na svoju romansu definitivno stavili tačku krajem 2000. godine. 

 

O njihovoj vezi se i dan-danas malo toga zna, a glumica je svojevremeno otkrila da jednostavno nisu bili na istim talasnim dužinama i da nije mislila da je Ben na pravom mestu za vezu u to vreme.

- Samo mislim da imamo sasvim drugačiji sistem vrednosti. Ben sebi otežava život. Ima mnogo komplikacija, i znate, on je zaista sjajan momak. Zato se nadam da će se srediti-

 

Tada je kao Aflekovu "savršenu ženu" opisala "kao bilo koju striptizetu u Scoresu.

 

- Svako ko služi hladno pivo u bikiniju - rekla je ona tada.

 

Njih dvoje su ostali u odličnim odnosima, a 2015. godine je Hauardu Sternu rekla da su Ben i ona prijatelji.

Ove godine je u podkastu "Call Her Daddy" sa Aleksom Kuperom otvoreno pričala o bivšim vezama sa Bredom Pitom i Benom Aflekom.


Iako je dala nedvosmislene odgovore na većinu pitanja voditeljke, na pitanje ko je od njih dvojice bio bolji u krevetu, Paltrou je rekla da je izbor „zaista težak“.

 

- Na Breda sam u to vreme gledala kao na ljubav svog života, nekog s kim imam dobru hemiju, a Ben je s druge strane bio tehnički odličan - rekla je glumica uz smeh i dodala

- Ne mogu da verujem da moja ćerka ovo sluša!-
 

Da su Ben i Gvinet ostali u odličnim odnosima svedoči i da je glumica izjavila da je srećna kad je čula da se oženio Dženifer Lopez.

 

- Ljubav. Tako romantično. Jako sam srećna zbog njih - 

 

 

makonda-tracker