ma, nemoguće...

Sve su nas prevarili: Filmski parovi koji su nam bili IDEAL PRAVE LJUBAVI, a u stvari se NISU PODNOSILI

1

Vidi se da su zaista dobri glumci... Sa tim da je jedan od ovih parova dokazao onu staru "Ko se bije taj se voli", pošto se iz te velike netrpeljivosti na kraju zaista rodila ljubav.   

 

 

Anđelina Džoli i Džoni Dep su imali dosta toga da zamere jedno drugom na snimanju zajedničkog filma
Anđelina Džoli i Džoni Dep su imali dosta toga da zamere jedno drugom na snimanju zajedničkog filma foto: GK Films / Spyglass Entertainmen / AFP / Profimedia

Postoje filmove koje pamtimo po romansama glavnih likova i koju imaju toliko lepe i slatke priče, da su nam ti parovi prosto predstavljali ideal prave ljubavi, 

 

Međutim, istina je bila drugačija. Neki od njih se u realnom životu uopšte nisu voleli, čak je između nekih vladala ogromna netrpeljivost. 

 

Tako da, moramo da vam se izvinimo i da vas upozorimo unapred, pre nego što nastavite da čitate ovaj tekst, pogotovo ako volite romantične filmove.

 

Postoji opasnost da se razočarate u neke divne ljubavne priče. 

 

 

Dženifer Grej i Patrik Svejzi u filmu "Prljavi ples"

 

Dok ste gledali ovaj kultni film iz 1987. godine niste mogli da prosto ne osetite ljubavne vibracije koje su Babi i i Džoni emitovali. Međutim, Patrik, koji ima veoma uzbudljivu životnu priču, i Dženifer se uopšte nisu "mirisali" u stvarnom životu.   

To lepo ilustruje još jedan podatak. Ovaj je par je zajedno pre "Plesa" glumio i u filmu „Crvena zora“. Njihova netrpeljivost je počela već tada, te je Dženifer prvo želela da ulogu odbije u "Plesu", ali se ipak predomislila. 

 

No, na samom snimanju je bilo dosta sukoba i tenzija, tako da je zbog njihovog lošeg odnosa ispaštala cele ekipa filma.  

 

 

Harison Ford i Šon Jang u filmu "Blej raner"

 

Harison i Šon su glumili ljubavni par u Los Anđelesu budućnosti u filmu Ridlija Skota iz 1982. godine. Međutim, u privatnom životu su bili sve, samo to ne.

Sve pohvale sa njihovu glumu, koja je prestajala čim se kamere gasile i onda je na videlo dolazilo to da se oni u stvari ne podnose. 

 

Zbog svega toga ekipa filma je njihovu ljubavnu scenu u filmu nazvala "scenom mržnje".

 

 

Anđelina Džoli i Džoni Dep u filmu "Turista"

Lepa Anđa i Džoni su bili romantični par u filmu „Turista“, međutim slabo su se podnosili u realnom životu.

 

Kada bi završili snimanje, Džoni bi svakog dana bežao u svoju prikolicu, pošto nije želeo da provodi vreme sa njom.

 

Kako su pisali mediji, Dep je mislio da je Anđelina „puna sebe“.

 

Sa druge strane, Džolijeva je njemu zamerala što se nije dovoljno dobro fizički spremio za ulogu. 

 

Sofija Loren i Marlon Brando u filmu "Grofica iz Hong Konga"

 

Na snimanju ovog filma Čarlija Čaplina se, po rečima Sofije Loren, desila jedna neprimerena situacija, posle koje je bilo jako teško nastaviti normalno snimanje filma, 

Lorenova je u svojim memoarima „Yesterday, Today, Tomorrow: My Life“, opisala šta se desilo. Ona je navela da je Marlon Brando u jednom trenutku neprimereno dodirnuo.

 

- Odjednom me je stisnuo uz sebe. Okrenula sam se i dunula mu u lice kao mačku koji je uradio nešto što ne bije trebalo i rekla – Da se više nikad nisu usudio da to uradiš. Nikad više - navela je Lorenova. 

 

Toni Kurtis i Merilin Monro u filmu "Neki to vole vruće"

 

Kada su Tonija pitali kako je to bilo ljubiti se sa Merilin u ovom filmu iz 1959. godine, dao je potpuno neočekivan odgovor.

- Bilo je kao da ljubim Hitlera - rekao je on, 

 

Ako pročitate i prolog biće vam malo jasnije. Njih dvoje su bili u vezi pre početka snimanja filma, međutim malo pre toga su raskinuli.

 

Jasno je da je to jako loše uticalo na njihov odnos na setu,

 

 

Rejčel MekAdams i Rajan Gosling u filmu Beležnica

Iako su jako uverljivo igrali likove koji su bili strastveno zaljubljeni jedno, ovo dvoje glumaca se u stvari nisu podnosili. Međutim, njihova priča je malo drugačija od 
 

- Možda ne bi trebalo to da kažem, ali oni se stvarno nisu slagali na setu - rekao je reditelj filma Nik Kasavetes jednom prilikom.


Rajan Gosling je čak u jednom trenutku tokom snimanja scene u koju je bilo uključeno oko 150 glumaca i statista, izdvojio reditelja na stranu zamolio ga da pronađe bilo koju drugu partnerku, pošto nikako nije mogao da radi sa MekAdamsovom.

 

Na kraju su nekako uspeli da snime film do kraja, a onda se desilo nešto potpuno neočekivano. Ona stara "Ko se bije taj se voli" se pokazala kao tačna. Naime, iz velike netrpeljivosti se rodila ljubav.

 

Rajan i Rejčel su ušli u romansu nakon snimanja filma i ostali su u vezi nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker