šiška se da su par

Iz dve tragedije koje su ih zadesile dogodila se LJUBAV: Pevačicu i 29 godina starijeg glumca zbližila je TUGA

0

Pevačica Kelis i Bil Marej su novi holivudski par, prenose strani mediji.

Pevačici Kelis je prošle godine preminuo suprug.
Pevačici Kelis je prošle godine preminuo suprug.foto: EPA/MANUEL DE ALMEIDA

Poslednjih dana kruže glasine o novom holivudskom paru.

 

Kako su preneli strani mediji, glumac Bil Marej se zabavlja sa 29 godina mlađom pevačicom Kelis.

 

Izvori bliski paru izjavili su i da su Bil Marej i Kelis bili u istom hotelu i da su "već neko vreme bliski", kao i da su se upoznali u Americi.


– Sreli su se u SAD ranije i pojavili su se tračevi u "industriji", a onda su se ponovo našli u Londonu. Očigledno im je krenulo – rekao je neimenovani izvor.

 

Kako je on istakao, i glumac i pevačica su donedavno bili u žalosti i između njih postoji veza.


– Šta god da ih je spojilo i koliko god deluje neverovatno, oboje su slobodni ljudi i zabavljaju se uprkos velikoj razlici u godinama – kaže osoba bliska paru.

 

I dok je svima ovaj par neočekivana vest i pomalo čudan spoj, izgleda da ih osim statusa zvezda sa A liste vezuje još još nešto.

 

Naime, oboje su izgubili svoje partnere u poslednje dve godine

 

  • Pevačicin muž preminuo u 38. godini

 

Podsetimo, suprugu pevačice Kelis Majku Mori je dijagnostikovan rak 2021.godine, a posle šestomesečne borbe sa bolešću, preminuo je sa samo 37 godina.  


Majk je bio fotograf, a sa pevačicom je ušao u brak 2014.godine. Živeli su na udaljen farmi u Temekuli izvan Los Anđelesa, od januara 2020. godine, pa sve do njegove smrti.

 

Kelis i Majk imaju troje dece: sinove Najta i Šeparda i ćerku Galileju. 

 

Nažalost, njihovu porodičnu bajku je prekinula zloćudna bolest.

 

Mora je otkrio da ima rak stomaka četvrtog stadijuma koji je metastazirao na limfne čvorove u leđima.

 

Pevačicin muž je preminuo u martu prošle godine, a ona je na godišnjicu njegove smrti otkrila kako je cela situacija uticala na nju: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Mora (@mikemorafotos)

- Prošlo je tačno godinu dana. To je ludo za mene. Ja sam generalno vrlo privatna osoba, posebno kada je u pitanju porodica...Ali ne može se poreći uticaj i razvoj koji je smrt mog muža imala na moj život. Stalno me pitaju kako sam započela ovo putovanje -

 

U razgovoru za People prošle godine, Kelis je otkrila da smrt nije došla iznenada i da su uspeli da se pripreme, vole i pozdrave se. 

 

- Mogli smo da provedemo vreme koje nam je bilo potrebno, koliko nam je bilo dato, na najbolji način. Da li je to odlična situacija?... Ne, je*eno je grozno, ali sam zahvalna. Od početka je bilo van naših ruku...-


- Samo smo zahvalni na onome što smo imali. To je deo života... To ne menja činjenicu da sam slomljenog srca... ali menja način na koji odlučujem da mu pristupim. Podseća vas koliko je kratko vreme i kako nemamo nikakvu kontrolu...-

 

  • Glumcu iznenada preminula bivša supruga

 

 

Sa druge strane i glumac Bil Marej je prošao kroz porodičnu tragediju. Njegova bivša supruga Dženifer Batler je iznenada preminula u 54. goidni u januaru 2021. goidne

Njih dvoje su bili u braku od 1997. godine do 2008. godine, a njihova ljubavna priča je započela dok je glumac bio u braku sa Anđelom Keli.

 

Dženifer Batler je bila kostimografkinja u "Groundhog Day" jednom od najcenjenjijih ostvarenja Bila Bareja, a dizajnirala je kostime i za "Firestarter" i "Poslednjeg Mohikanca".

 

Bil i Dženifer su bili više od decenije u braku, kada je ona podnela zahtev za razvod, optužujući Mareja za nasilje u porodici i zavisnost od seksa, alkohola i kanabisa. 

 

Dženifer je neočekivano preminuo u 54. godini u januaru 2021. godine, a Marej se nije ponovo oženio od razvoda sa Dženifer.

 

- Oni koji su je poznavali pamtiće izuzetno ljubaznu i velikodušnu osobu, principijelnu ženui odanu majku - pisalo je u čitulji.

 

makonda-tracker