danas slavi

Slavna pevačica viđena posle mnogo vremena: Pričalo se da se nikad nije ljubila, smejali su joj se, pa DRHTALI PRED NJOM

0

Životna priča slavne pevačice je neverovatna, a ona danas živi manje-više isto kao pre ogromnog uspeha koji je postigla

Suzan Bojl dobro je poznato ime u celom svetu
Suzan Bojl dobro je poznato ime u celom svetufoto: TERRY BLACKBURN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Škotska pevačica Suzan Bojl danas slavi 62. rođendan, a kako je reč o ženi koja čuva svoju privatnost, nije poznato kako će ga proslaviti.


Ipak, nije isključeno da je ona trenutno s porodicom u Irskoj, gde je viđena pre samo nekoliko dana, nakon dužeg povlačenja iz javnosti.


Muzička senzacija koju retko imamo priliku da vidimo iznenadila je svoje obožavaoce kada se pojavila na zapadu Irske, u Meju, a njenu fotografiju podelilo je na Fejsbuku osoblje hotela Knock House.


Bilo nam je zadovoljstvo da ponovo poželimo dobrodošlicu Suzan Bojl – navodi se u opisu fotografije na kojoj imamo priliku da vidimo kako pevačica izgleda postle duže "medijske ilegale".

 


Ona je ranije pričala kako u Irskoj ima veliku porodicu i da često posećuje Donegal, gde žive Meklafini, njena familija s majčine strane.


Podsetimo, Suzan se proslavila 2009. godine, kada se pojavila u trećoj sezoni takmičenja "Britanija ima talenat". Nakon što je stala na scenu pomalo stidljivo i nakon što je rečeno da je ona domaćica iz Škotske, a žiri i publika je dočekali uz blagi podsmeh, ona je zapevala pesmu I Dreamed a Dream iz mjuzikla "Jadnici" i – zvezda je rođena.

 


Žiri je bio van sebe, publika u transu, a ljudi širom sveta danima su u centralnim vestima i na internetu gledali senzacionalni nastup skromne domaćice iz Škotske i plakali dirnuti. Ovaj snimak danas je jedan od najgledanijih u istoriji platforme YouTube, a za prva 72 sata ga je odgledalo oko 2,5 miliona ljudi, što je tada bilo gotovo neverovatno.


Iste godine, 23. novembra, Suzan je objavila prvi album I Dreamed a Dream i krenula na istoimenu turneju, s kojom je postigla ogroman uspeh, a naredne godine je objavila i božićni album The Gift. Potom je 2011. objavila Someone to Watch Over Me, a do danas ima osam albuma i dve velike turneje. Osvojila je niz vrednih priznanja, snimljen je mjuzikl po njenom životu, okušala se kao glumica...

 

Suzan Bojl obišla je ceo svet nakon velikog uspeha
Suzan Bojl obišla je ceo svet nakon velikog uspehafoto: EPA/MICK TSIKAS

Što se tiče privatnog života, Suzan i dalje živi u svojoj porodičnoj kući u Blekburnu, gde je odrasla sa još osmoro braće i sestara, koji su se u međuvremenu iselili. Suzan se nikada nije udavala, a svojevremeno je pričala da je život posvetila negovanju majke, koja je 2007. preminula u 92. godini. Posle majčine smrti, danima nije izašla iz kuće niti se javljala na telefon, pričali su kasnije Suzanine komšije.


Tokom učešća u takmičenju "Britanija ima talenat" pričalo se da se nikad u životu nije poljubila, što je ona demantovala i pričala je o dečku kog je volela, ali ga njena porodica nije prihvatala.


Ipak, pre nekoliko godina se požalila da i dalje nema mnogo novosti u emotivnom životu, a 2020. godine izjavila je da je šest godina ranije izašla na "dejt".

 

Suzan Bojl hipnotiše glasom već 14 godina
Suzan Bojl hipnotiše glasom već 14 godinafoto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Imala sam dejt u Americi pre šest godina, trajao je tačno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa-zonu jednog hotela i tamo srela lekara s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj je tim mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili jer sam imala nastup te večeri. Tip je bio drag ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi s tolikom odgovornošću – ispričala je tad Suzan.


Kada su je jednom prilikom pitali da li je razmišljala da potraži dečka preko interneta, našalila se:


Znajući kakve sam sreće, izašla bih s nekim i našli biste moje udove razbacane po kantama za smeće u Blekburnu.


Pevačici je, inače, 2012. godine dijagnostikovan Aspergerov sindrom, o čemu je pričala za BBC naredne godine, kada je otkrila i da ima epilepsiju.

 

 

 

makonda-tracker